Η γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Λυκούργος με τα απανωτά λάθη της Χάιδως!

Η γη της Ελιάς: Στο προσκήνιο της αγαπημένης σειράς του Mega θα βρεθεί ξανά η Χάιδω Στεφανέα, η οποία όπως θα δούμε θα υποπέσει σε νέο σφάλμα προκαλώντας την οργή του Λυκούργου.

Μετά το χωρισμό της από το Λυκούργο η Χάιδω δείχνει να μη μπορεί να συνέλθει. Την έχει καταλάβει ένας εκνευρισμός κι αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά της αλλά και από το γεγονός  ότι δεν μπορεί να φέρει εις πέρας ότι δουλειά αναλαμβάνει. Ακόμη και στο μαγείρεμα τα κάνει θάλασσα προκαλώντας την δυσφορία του γιού της, του Φίλιππου ο οποίος της το επισημαίνει.


Η Χάιδω, μη αντέχοντας άλλο μακριά από το Λυκούργο, θα προσπαθήσει να τον φέρει κοντά της με έναν ακραίο τρόπο. Παίρνει πρωτοβουλία από μόνη της και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου τους. Όταν ο Λυκούργος αντιληφθεί τι έχει γίνει θα γίνει έξω φρενών.

Θα επισκεφτεί τη Χάιδω και θα της σύρει τα εξ’ αμάξης. «Άκουσε Χάιδω για τελευταία φορά. Σου απαγορεύω να παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον μας χωρίς να με έχεις ενημερώσεις» θα της πει σε υψηλό τόνο.

Η Χάιδω καταλαβαίνει τη γκάφα της και του ζητεί συγγνώμη. Οι πληροφορίες του youfly.com λένε ότι Χάιδω και Λυκούργος θα τα ξαναβρούν, ωστόσο δεν θα προχωρήσουν προς το παρόν σε γάμο, στην γη της ελιάς. Αποφασίζουν από κοινού να δώσουν κι άλλο χρόνο στη σχέση τους κι όταν είναι έτοιμοι να την επισημοποιήσουν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9945 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr