Η Γη της Ελιάς: Έτσι ξεσπά νέα βεντέτα

Η Γη της Ελιάς: Η φωτιά που ξεσπάει στο σπίτι της οικογένειας Στεφανέα, οφείλεται σε εμπρησμό. Αυτό δείχνει πως κάποιος θέλει να τους βγάλει άμεσα από τη μέση… Ποια βεντέτα ξεσπά και γιατί ευθύνεται η Χάιδω;

Τελευταία Spoilers αναφέρουν πως ο Μιλτιάδης είναι αυτός που βάζει την φωτιά. Στόχος του είναι να καταστρέψει τους Στεφανέους, για να εκδικηθεί στο όνομα του πατέρα του. Βέβαια, αυτό δε θα έχει την εξέλιξη που θα ήθελε..

Η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό καταφέρουν να βγουν αλώβητες από τις φλόγες. Οι αρχές ενημερώνουν την οικογένεια πως για όλα ευθύνεται κάποιος που έβαλε στόχο να τις σκοτώσει! Η φωτιά δε ξέσπασε μόνη της…

Ποιον σκότωσε η Χάιδω;

Η Χάιδω, χωμένη σε βεντέτες από παιδί, αρχίζει να αναζητά ποιον έβλαψε και ποιος θέλει να την εκδικηθεί, στην γη της ελιάς. Τότε, το μυαλό της πάει στον Στέλιο Βαφέα, στον άντρα που δολοφόνησε εν ψυχρώ, για να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης της.

Είναι ο Μιλτιάδης μέλος της οικογένειάς του; Είναι ο Στέλιος αυτός που, με τον θάνατό του, ξεκίνησε τώρα νέα βεντέτα; Η Χάιδω τρώγεται με τα ρούχα της και παλεύει να σκεφτεί εάν είναι η οικογένειά του που τους εκδικείται ή κάποιος άλλος..

Στην τρίτη σεζόν θα μάθουμε τι είναι αυτό που κρύβει ο Μιλτιάδης και ποιος τον έχει πειράξει τόσο, από την οικογένεια Στεφανέα. Όλα κρέμονται από μια πολύ λεπτή κλωστή και οι ζωές όλων είναι σε κίνδυνο.

Δες κι αυτό:

Πηγή: Youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts