Η Γη της Ελιάς: «Έχω κάτι σοβαρό να σου πω» – Σοκ για Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στον γ’ κύκλο της σειράς, καθώς θα δούμε ότι ο Στάθης και η Ιουλία παρόλο που το τελευταίο διάστημα είχαν φτάσει στο σημείο ό ένας να μην αντικρίζει τον άλλον, στα νέα επεισόδια θα ξαναέρθουν και πάλι κοντά αφού κάτι από το παρελθόν θα τους ενώσει.

Πριν χρόνια η Ιουλία είχε μείνει έγκυος από τον Στάθη, αλλά χωρίζοντας δεν του είπε τίποτα και έφυγε από την Μάνη για να μεγαλώσει μόνη της το παιδί στην Αθήνα. Εκεί όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε και έτσι μετά από ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή, ο γιατρός στο νοσοκομείο που την ανέλαβε της είπε ότι το μωρό της πέθανε.

Από τότε όλα άλλαξαν για την Ιουλία μέχρι τη στιγμή που τυχαία ακούει για έναν γιατρό που κάνει εμπόριο βρεφών με παράνομες υιοθεσίες και αρχίζει να πιστεύει ότι το παιδί της ζει και έπεσε θύμα και αυτό του αδίστακτου γιατρού, καθώς βλέποντας τον, αναγνώρισε αυτόν που την ενημέρωσε για το χαμό του μωρού της.

Έτσι η Ιουλία όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να βρει την πλέον 18χρονη κόρη της. Όμως σε αυτό της τον αγώνα νιώθει ότι θα πρέπει να έχει δίπλα της και τον Στάθη. Για αυτό τον καλεί λέγοντας του «Έλα από το σπίτι. Έχω κάτι πολύ σοβαρό να σου πω».

Ο Στάθης περίεργος από την αλλαγή της συμπεριφοράς της Ιουλίας που το τελευταίο διάστημα τον απέφευγε, την συναντά και εκεί για πρώτη φορά μαθαίνει την αλήθεια, το ότι δηλαδή η Ιουλία ήταν έγκυος στο παιδί του.

Εκείνη του λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να ζει η κόρη τους και ο Στάθης μένει σοκαρισμένος με όλα αυτά που ακούει. Αμέσως όμως, καθώς συνέρχεται της υπόσχεται ότι θα είναι κοντά της και θα την βοηθήσει να βρουν την κόρη τους.

Βέβαια τα νέα θα κυκλοφορήσουν σιγά σιγά στην Μάνη και θα φτάσουν και στα αυτιά της Αρετής, η οποία θα αρχίσει τις κατάρες της και θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να τους κάνει ρεζίλι στην Αρεόπολη.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts