Η Γη της Ελιάς: «Ή αυτή ή εγώ» – Δίνει τελεσίγραφο

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη φτάνει στα άκρα τηρώντας επιθετική συμπεριφορά καθώς απαιτεί από τον Κωσταντίνο να απολύσει την Σοφία, όπως θα δούμε. Εκείνος από πλευρά του μάταια προσπαθεί να υπερασπιστεί την συνεργάτιδά του και να εξηγήσει στη γυναίκα του ότι η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική και δεν αποτελεί απειλή.

Ωστόσο η Ισμήνη είναι ξεκάθαρη: “Ή αυτή ή εγώ” του δηλώνει αποφασιστικά. Όμως εκείνος δεν απολύει τη γραμματέα του και έτσι εκείνη κάνει πράξη την απειλή της. Μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι. Αμέσως μετά, ο Λυκούργος μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Ισμήνη και αμέσως πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Κωσταντίνο για το χωρισμό τους αλλά αυτά που ακούει τον κάνουν να δει την κατάσταση με άλλα μάτια.

Η Γη της Ελιάς: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Έτσι, αργότερα, ζητάει από την Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη σε σχέση με τον Κωσταντίνο αλλά η δεύτερη παραμένει ανένδοτη και επιμένει στο χωρισμό μιας και είναι σίγουρη ότι κάτι τρέχει με την Σοφία, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts