Η «Βασιλική» από τη Γη της Ελιάς δίνει spoiler: «Θα γίνει απόπειρα αρπαγής του μωρού μας»

Η Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα πρωταγωνιστεί στη σειρά και σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις νέες εξελίξεις.

Η “Γη της Ελιάς” είναι μια πολύ αγαπημένη σειρά, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει από την πρώτη κιόλας στιγμή και από τότε δεν χάνουν ούτε επεισόδιο.

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYTV και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις νέες εξελίξεις της σειράς. Η ίδια κατέχει στην δραματική σειρά του Mega έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον της Βασιλικής, που η σχέση της με τον Φίλιππο έφερε τα πάνω κάτω στην Αερόπολη, αλλά παρ’ όλα αυτά πλέον δείχνουν ότι τα πράγματα φτιάχνουν σιγά σιγά.

Είδαμε την Βασιλική από μία ήρεμη κοπέλα να μεταμορφώνειται σε μία πιο δυναμική… Πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας της στον δεύτερο κύκλο;

Πράγματι, η Βασιλική χρειάστηκε να μεταμορφωθεί σε μία πιο δυναμική κοπέλα, προκειμένου να προστατέψει το παιδί της. Όταν γίνεσαι μάνα, προτεραιότητά σου γίνεται από αυτό το σημείο και έπειτα το παιδί σου και η ευτυχία του. Επομένως, και στη δεύτερη σεζόν θα δούμε πως η Βασιλική διατηρεί αυτόν τον δυναμισμό.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος πλέον έχουν παντρευτεί και απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία τους. Για πόσο θα διαρκέσει αυτή;

Η Βασιλική με τον Φίλιππο είναι ένα ζευγάρι που κατάφερε να ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες, προκειμένου να μπορέσουν στο τέλος να είναι μαζί και να παντρευτούν. Δυστυχώς, όμως, αυτή η οικογενειακή ευτυχία δεν θα διαρκέσει για πολύ. Όπως θα δείτε στα προσεχή επεισόδια, θα υπάρξει μία απαγωγή, που θα διαταράξειτην ηρεμία και θα τους θέσει σε κίνδυνο…

Η Αρετή θα αποδεχθεί επιτέλους τον γάμο του ζευγαριού ή θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον διαλύσει;

Η Αρετή είναι μία γυναίκα που από την αρχή έχει δείξει τη στάση της απέναντι σε αυτήν τη σχέση. Είναι μία γυναίκα που βλέπει τα πράγματα μονοδιάστατα και που έχει απίστευτο πείσμα να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες γύρω της. Έτσι, επόμενο είναι να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να διαλύσει αυτή τη σχέση.

Η Βασιλική πώς βλέπει το ενδεχόμενο ο Στάθης να είναι ξανά μαζί με την Ιουλία;

Η Βασιλική υποψιάζεται πως ο πατέρας της μπορεί να μην έχει ξεπεράσει απόλυτα την Ιουλία Βρεττάκου. Παρ’ όλα αυτά, όμως, αποφεύγει να κάνει τέτοιου είδους συζητήσεις με τον πατέρα της. Αυτό που θέλει είναι να τον βλέπει ευτυχισμένο.

Στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα, μία φίλη της Στέλλας, να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξή της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνας πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου.Όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μία τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου. Είναι κάτι που θα συγκλονίσει τα δεδομένα της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ισορροπία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts