Η Γη της Ελιάς: Αθώοι για τις δολοφονίες Δημοσθένης και Κωνσταντίνος

Η Γη της Ελιάς: Παρακολουθώντας τη σειρά, γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή τις παρανομίες του Δημοσθένη, που σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο έχουν συνταράξει τη Μάνη και όχι μόνο.

Φόνοι, ληστείες, εκβιασμοί, γυναίκες, παράνομες διαθήκες και πολλά άλλα είναι κάποια από αυτά που ασχολούνται οι δυο άνδρες. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης δεν έχουν καμία σχέση με τις δολοφονίες των κοριτσιών, που παρακολουθούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς!

Όλοι θεωρούν πως πίσω από το κύκλωμα όπου κορίτσια δολοφονούνται online ικανοποιώντας τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις πλουσίων κυρίως, κρύβονται ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο.

Όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση, αλλά θα ανακαλύψουν ότι εκτός από αυτούς, ένα άλλο κύκλωμα με στυγνούς και επικίνδυνους δολοφόνους δρα στην περιοχή της Μάνης και θα ταραχθούν με τον Δημοσθένη να νιώθει πως απειλείται. Θα καταφέρουν να τους αντιμετωπίσουν στα ίσα, Δημοσθένης και Κωνσταντίνος στην Γη της Ελιάς ή όχι;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9970 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr