Η γη της Ελιάς: Αθώος ή ένοχος; Έφτασε η στιγμή της αλήθειας για τον Φίλιππο!

Η γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Η μεγάλη απόφαση για την δίκη του Φίλιππου είναι γεγονός. Η πολύκροτη αυτή δίκη φτάνει στο τέλος της απόψε και όλοι περιμένουν  αγωνιωδώς το αποτέλεσμα. Θα καταδικαστεί ή όχι ο Φίλιππος Στεφανέας στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Η ώρα της αλήθειας έφτασε…

Η δίκη, του Φίλιππου Στεφανέα, μπαίνει στην τελική ευθεία, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Η απολογία του Φίλιππου και η αγόρευση του Λυκούργου δείχνουν να συγκινούν το σώμα των ενόρκων. Όμως, η απόφαση της Προέδρου παγώνει το ακροατήριο.

Όλα θα ανατραπούν και η απόφαση του δικαστηρίου θα κόψει την ανάσα. Τα δυο στρατόπεδα περιμένουν με αγωνία την απόφαση. Οι Καπερνάροι διψάνε για εκδίκηση και στην απέναντι όχθη η Στεφαναίοι πια, ελπίζουν και εύχονται να γίνει το θαύμα.

Ο Στέφανος μιλά με πολύ σκληρό τρόπο στη Βασιλική και τη φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Αργότερα, ο Φίλιππος πηγαίνει να του ζητήσει τον λόγο, με τον Στέφανο να του επιτίθεται με μανία. Στη συνέχεια, ο Στάθης και η Αρετή τον φυγαδεύουν εκτός Αρεόπολης για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα αφεθεί αθώος ο Φίλλιπος ή ένοχος; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9526 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr