Η Γη της Ελιάς: Ανδρέας Γεωργίου: Η ηλικία, το ύψος και η αλήθεια για την προσωπική του ζωή

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει αγαπαθεί από το κοινό τόσο για τον τρυφερό χαρακτήρα του όσο και για τις σειρές του.
Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός που τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία καθώς οι σειρές που έχει προβάλλει στην τηλεόραση έχουν ενθουσιάσει το κοινό.

Ο ίδιος έχει σκηνοθετήσει το Βάλς με 12 θεούς, στους 31 δρόμους, Μπρούσκο, 8 Λέξεις και Η γη της Ελιάς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει αγαπηθεί τόσο χρόνια από το ευρύ κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ηλικία

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι γεννημένος στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 18 Απριλίου 1982, είναι 39 ετών και ανήκει στο ζώδιο του κριού.

Ο ίδιος και η οικογένεια του επέστρεψαν στην Κύπρο όταν ήταν 6 ετών. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Ξένια και δύο αδερφούς, τον Κρίστοφερ και τον Ραφαέλο – Αντώνη.

Σε ηλικία 12 ετών έχασε τη μητέρα του από AIDS και το 2013 πέθανε και ο πατέρας του, κάτι που στοίχισε πάρα πολύ. Ωστόσο θέλησε να τους κάνει υπερήφανους και το

2008 πήρε μέρος στο ριάλιτι για ηθοποιούς Dream Show – The Theater στην τηλεόραση του Alpha με οικοδεσπότη τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βγήκε πρώτος.

Ύψος

Ο Ανδρέας πέρα από ταλαντούχος θεωρείται και ένας από τους πιο όμορφους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι ύψος έχει;

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είναι 1.74. Όπως είναι φυσικό οι γυναίκες τρελαίνονται στο άκουσμα του ονόματός του και το Instagram account του έχει γεμίσει από likes και σχόλια.

Αυτή ήταν η αρχή για να ακολουθήσει μία πορεία με τεράστιες επιτυχίες.

Η αλήθεια για την προσωπική του ζωή


Πέρα από τα επαγγελματικά του, ο Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης και σεναριογράφος σε συνέντευξη του είχε αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή. Πριν από τρια χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα για τον νεαρό ηθοποιό και δημιουργό της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» το οποίο ανέφερε πως είναι σε σχέση.

Η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου ήταν η Σιμώνη Χριστοδούλου, η νεαρή make up artist του σίριαλ, Το τατουάζ. Ο Κύπριος ηθοποιός, όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα, ήταν από το καλοκαίρι του 2017 σε σχέση μαζί της και διένυε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Όμως, σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε ο ίδιος ο Ανδρέας, εκείνος και η Σιμώνη Χριστοδούλου αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ», είχε δηλώσει ο ίδιος.

HOTΗ Γη της Ελιάς: Πανίκος Πιλάλης: Η ηλικία, η κούκλα σύζυγος και τα δυο παιδιά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts