Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το φινάλε της δεύτερης σεζόν

Η Γη της Ελιάς: Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ειδικά στο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Δημοσθένης να είναι πολύ διαφορετικός στην Ασπασία, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους και μετά από πολύ καιρό θα της εκφράσει για πρώτη φορά πόσο πολύ την αγαπάει.

Μάλιστα, το ζευγάρι θα αποφασίσει να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον γάμο του.

Όμως, η γλυκιά και τρυφερή αυτή πλευρά δε θα κρατήσει για πολύ, μιας και οι οι παράνομες δουλειές του θα συνεχίσουν κανονικά κι αυτό γιατί θα τον δούμε να οργανώνει ένα μεγάλο «χτύπημα» στη Μάνη και συγκεκριμένα σε μια χρηματαποστολή.

Στο φινάλε λοιπόν της δεύτερης σεζόν της Γης της Ελιάς, ο Ισίδωρος θα οργανώσει μια δεξίωση στο σπίτι του, προκειμένου να γιορτάσουν τις επιτυχίες του στον Δήμο και στο ίδρυμα.

Φυσικά, το κλίμα θα είναι πολύ γιορτινό, όλοι οι καλεσμένοι θα είναι ευτυχισμένοι και χαλαροί, όμως δεν θα περιμένουν αυτό που θα ακολουθήσει.

Κι αυτό γιατί ξαφνικά θα μπουν στον χώρο μαυροφορεμένοι κουκουλοφόροι ρίχνοντας σφαίρες στον αέρα και απειλώντας ζωές. Όλοι θα αρχίσουν να φωνάζουν και να τρέχουν να σωθούν, την ώρα που οι άντρες του Δημοσθένη θα γαζώνουν όποιον βλέπουν μπροστά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers, κάποιοι αναμένεται να τραυματιστούν σοβαρά, ενώ κάποιος θα μείνει ανάπηρος. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν, μετά από αυτό κι στη τρίτη σεζόν θα έρθουν τα πάνω κάτω…

Δες κι αυτό:

Πηγή: Youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts