Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Κυριάκου

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξεκινάει τις έρευνες στο σπίτι του Κυριάκου, αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση.

Όσο προσέχει την μικρή Φιλιώ, συνειδητοποιεί πως το κορίτσι αυτό κουβαλάει ένα τεράστιο φορτίο μέσα της, για το οποίο και δε μιλά.

Η αστυνόμος μπαίνει στο δωμάτιο του Κυριάκου κι εντοπίζει μικροσκοπικά σέξυ εσώρουχα. Ο πανικός της είναι τεράστιος. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε περίμενε να αντικρίσει με τα μάτια της.. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αντικείμενα στο δωμάτιό του;

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης απειλεί με θάνατο άλλους δύο!

Μη μπορώντας να αποδείξει κάτι με αυτά, η Δήμητρα σπεύδει στον Κουράκο, για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνος, παίρνει την άδεια από τον εισαγγελέα, για να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες στο σπίτι του Κυριάκου.

Τότε, στη Γη της Ελιάς, έρχονται στην επιφάνεια όλες οι βρωμιές του συγκεκριμένου ανθρώπου. Οι αρχές παρατηρούν από τις κάμερες πως ο άντρας αυτός, πράγματι παρενοχλούσε την μικρή Φιλιώ. Όπως επισήμανε ο ίδιος, του θύμιζε την.. γυναίκα του!

Η αστυνομία μπουκάρει μέσα στο σπίτι και σφραγίζει το τέλος του Κυριάκου, στην γη της ελιάς. Ο άντρας αυτός συλλαμβάνεται, οδηγείται στη φυλακή με βαριές κατηγορίες και η Φιλιώ μεγαλώνει ευτυχισμένη, πλάι στον αγαπημένο της παππού..

Πηγή: περιοδικό TiVi

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts