Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το φινάλε του Ορέστη

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει 4η χρονιά στη Γη της ελιάς ήταν προδιαγεγραμμένο το μέλλον του και τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε με ποιον τρόπο αποχωρεί. Ευτυχώς για τους φανς της σειράς δεν θα αποχωρήσει… πεθαίνοντας! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τηλεθεατή, ο Ορέστης θα φύγει από τη Μάνη κακήν κακώς μετά από ένα μεγάλο σοκ που θα δεχτεί.

Και αυτό δεν είναι άλλο από τη στυγερή δολοφονία της Αλκμήνης από την Αντωνία. Η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών. Το λέει στην Αλκμήνη που όμως αδιαφορεί πλέον καθώς το μόνο της μέλημα είναι να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη.

Αυτό κάνει ακόμα πιο έξαλλη την Αντωνία που δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια της και την απόρριψη της Αλκμήνης. Έτσι οδηγείται στα άκρα, δολοφονεί τη γυναίκα που λέει ότι αγαπάει ώστε να μην κάνει πράξη τα σχέδιά της. Η δολοφονία σοκάρει τη Μάνη. Η Αντωνία συλλαμβάνεται. Ο Ορέστης διαλύεται γιατί βασανίζεται από τύψεις ότι δεν κατάφερε να αποτρέψει το φονικό και να τη σώσει.

Έτσι αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη που δεν τον χωράει πια. Έτσι πουλάει την επιχείρησή του και φεύγει άρον άρον και ράκος για την Αθήνα, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς:

Δείτε ποια πρωταγωνίστρια της σειράς χώρισε ΕΔΩ

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts