Η Γη της Ελιάς: «Αυτό που μας χωρίζει με τη Χάιδω είναι αγεφύρωτο»

Η Γη της Ελιάς: Σαν κεραυνός εν αιθρία θα έρθει στη ο χωρισμός του Λυκούργου με την Χάϊδω.

Όλοι οι στενοί συγγενείς της Χάιδως και του Λυκούργου πέφτουν πάνω τους και προσπαθούν να τους μεταπείσουν. Κι οι δυο τους όμως δηλώνουν ανένδοτοι σε μια επανασύνδεση.

Όπως έχουμε ήδη γράψει Λυκούργος και Χάιδω έχουν συμφωνήσει σε όσους-ες τους ρωτούν για το χωρισμό τους, να επικαλούνται ασυμφωνία χαρακτήρων.

Βέβαια κανείς δεν τους πιστεύει. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα αλλά η αντίδραση του Λυκούργου είναι τέτοια που δεν τους αφήνει το παραμικρό περιθώριο.

«Αυτό που μας χωρίζει με τη Χάιδω είναι αγεφύρωτο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είμαστε ξανά μαζί», θα γυρίσει και θα τους πει ο Λυκούργος ζητώντας τους μάλιστα να σταματήσουν κάθε συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα.

Δείτε κι αυτό το βίντεο από τη Γη της Ελιάς:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Γεράσιμος Γεννατάς και άλλοι στη νέα σειρά Αρχελάου 5

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »