Η Γη της Ελιάς: Βαρβάτη επανασύνδεση – Το περίμεναν όλοι εδώ και μήνες

Η Γη της Ελιάς: Η Ioυλία στον δεύτερο κύκλο της σειράς, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Γιώργη, ενώ ο Στάθης, όπως θα δούμε, θα σταθεί στο πλευρό της και θα τη στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που την περιμένουν και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.
Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, η οικογένεια Βρεττάκου είναι έτοιμη να διαλυθεί. Οι μισοί Βρεττάκοι θεωρούν ένοχη την Αθηνά και ότι τους έχει διασύρει σε όλη τη Μάνη και οι υπόλοιποι, με πρώτη και καλύτερη την Ιουλία, θεωρεί την Αθηνά αθώα και θύμα στυγνού εκβιασμού από τον Δημήτρη. Η Ιουλία, αμέσως μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, έξαλλη με τη συμπεριφορά τού Γιώργη, στην κυριολεξία θα τον στήσει στον τοίχο, γιατί πρώτα απ’ όλα της απέκρυψε ένα τέτοιο γεγονός το οποίο αφορούσε άμεσα την οικογένειά της, ενώ θα του προσάψει και μεγάλη αλαζονεία για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε.

Η Iουλία κάνει μια λεκτική επίθεση στον Γιώργη και του λέει ότι δεν τον αναγνωρίζει. Ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και ότι κάνει ένα τραγικό λάθος αν νομίζει ότι η Αθηνά είναι ικανή για φόνο.

Ωστόσο, η Ιουλία αυτό που συνειδητοποιεί και την πληγώνει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι ο άντρας της δεν την υπολογίζει και ότι βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά του και τον εγωισμό του. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί και πάνω σ’ έναν καβγά, όπου ο Γιώργης της δίνει τελεσίγραφο, ανοίγει την πόρτα και φεύγει.

Η επανασύνδεση του Στάθη με την Ιουλία στη Γη της Ελιάς

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, η απόφασή της να χωρίσει με τον Γιώργη είναι αμετάκλητη, όσο και αν όλοι προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη. Ωστόσο η κοπέλα είναι βαθιά πληγωμένη και σε μια τυχαία συνάντησή της με τον Στάθη, του ανοίγει την καρδιά της. Ο Στάθης, από την άλλη, έχει μάθει τι έχει συμβεί και από την πρώτη στιγμή κάτι μέσα του αλλάζει. Ξέρει ότι η αγάπη του για την Ιουλία είναι πάντα σταθερή και ότι δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει.

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς: Οι έξι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά!

Οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, ο Στάθης την αγκαλιάζει και της λέει ότι αυτό που ευχόταν πάντα είναι να τη βλέπει ευτυχισμένη. Και η Ιουλία όμως αισθάνεται ότι ο Στάθης ήταν και θα είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά η σχέση του με την Εύα δεν την αφήνει να εκδηλώσει όσα θα ήθελε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στάθη όμως, αγαπάει βαθιά την Ιουλία, παρ’ όλα αυτά δεν θέλει να πληγώσει για άλλη μια φορά την Εύα. Ενα «παιχνίδι» έρωτα, πόνου και κρυφών συναισθημάτων αρχίζει. Οι δυο τους ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, που κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα σπάσει…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr