Η Γη της Ελιάς: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου, γιατί ζηλεύεις;»-Η σκηνή που θα φέρει χωρισμό

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπές και δράματα έρχονται στη σχέση της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου στη σειρά του Mega καθώς θα οδηγηθούν στον χωρισμό. O Κωνσταντίνος προσλαμβάνει την Σοφία, μία νέα γραμματέα στο δικηγορικό του γραφείο και η Ισμήνη θα του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας και θα του πει να την διώξει. Σύννεφα πλανώνται πάνω από την σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο Κωνσταντίνος της εξηγεί όμως πως κι εκείνος παλιότερα είχε δεχθεί έναν άντρα συνέταιρο στο πλάι της Ισμήνης, αλλά η γυναίκα είναι ανένδοτη στην απόφασή της.

«Δεν καταλαβαίνω τη ζήλια σου. Κι εγώ δέχτηκα κάποια στιγμή το συνέταιρο που έκανες στην εταιρία καλλυντικών με τον οποίο μάλιστα είχες πάει και στην Αθήνα. Και σου θυμίζω δεν έκανα τέτοιες σκηνές που κάνεις εσύ σήμερα», της υποδεικνύει ο Κωνσταντίνος απευθυνόμενος στην Ισμήνη και προσθέτει: «Δεν δέχομαι να με ορίζεις με ποιον τρόπο θα κάνω τη δουλειά μου».

Η Γη της Ελιάς: Ένα άγριο έγκλημα στέλνει τον Δημοσθένη στην αστυνομία – Κατάθεση – σοκ από Πότη

Η Ισμήνη όμως επιμένει και του λέει ότι αυτή η γραμματέας τον φλερτάρει και μάλιστα δεν διστάζει να το κάνει και μπροστά στην Ισμήνη. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη θα έχουν έναν πολύ έντονο καυγά που θα οδηγήσει σε έναν παροδικό χωρισμό του ζευγαριού, αλλά και σε διαζύγιο.

Άλλος ένας χωρισμός στο βίντεο….

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts