Η Γη της Ελιάς: Δολοπλοκία 50.000 ευρώ – Στο στόχαστρο οι…

Η Γη της Ελιάς: Πλεκτάνη 50.000 ευρώ στήνεται στη «Γη της Ελιάς» και ο Μάνος με την Μαρίνα, είναι ο στόχος.

Η Όλγα ενημερώνει τον Κουράκο για όσα γνωρίζει

Η Όλγα πηγαίνει στον Κουράκο να καταγγείλει την Στέλλα για αυτό που της ζήτησε να κάνει και εκείνος έκπληκτος την ρωτάει ποιο ήταν το κίνητρο που η Στέλλα θέλησε να παίξει αυτό το παιχνίδι εις βάρος της ξαδέρφης της, της Μαρίνας και του Μάνου. Τότε η Όλγα του εξηγεί «Ήθελε να πετύχει διακοπή κύησης για το μωρό, της Ρένας. Χωρίς αυτό το εμπόδιο στη μέση, ο Χάρης θα την χώριζε και θα μπορούσαν να είναι και πάλι μαζί», ενώ ο Γιώργης την ρωτά αν είναι στο κόλπο και ο σύζυγος της Στέλλας.

«Αστυνομία! Τα ακούσαμε όλα! Συλλαμβάνεσαι!»

Αργότερα η Όλγα τηλεφωνεί στην Στέλλα, και της λέει ότι την πήρε για να κανονίσουν για τα χρήματα και της ζητά να πάει από το σπίτι της. Έτσι, την άλλη μέρα, η Στέλλα πηγαίνει στο σπίτι της Όλγας και της λέει βιαστική «Να περάσουμε στο δια ταύτα, γιατί έχω ραντεβού στο κομμωτήριο! Σήμερα έχω ρεπό από το ιατρείο…Εδώ είναι τα 50 χιλιάρικα που συμφωνήσαμε. Μέτρα τα..». Τότε η Όλγα την ρωτάει τι ακριβώς πρέπει να κάνει και η Στέλλα της εξηγεί «Θα αλλάξεις το αποτέλεσμα της αμνιοπαρακέντησης της Ρένας Σαγιάκου, της ξαδέλφης μου. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ζητήσει ο γιατρός διακοπή της κύησης». Ο Κουράκος, ο Στράτος και ο Βαγιάκος που ήταν κρυμμένοι εντωμεταξύ σε άλλο δωμάτιο εμφανίζονται μπροστά τους και ο Κουράκος φωνάζει «Αστυνομία! Τα ακούσαμε όλα! Συλλαμβάνεσαι!» και της περνούν χειροπέδες με τη Στέλλα να μένει άναυδη.

Η Στέλλα εντωμεταξύ στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ζητάει να μιλήσει στον Κουράκο πριν την μεταφέρουν στον Ανακριτή. Έτσι, ο Βαγιάκος την πηγαίνει στο γραφείο του κι εκείνος την ρωτάει αν μίλησε με τον δικηγόρο της. «Ναι.. με συμβούλευσε να σας πω την αλήθεια. Σας έχω κρύψει κάτι. Η ιδέα αυτή δεν ήταν δικιά μου.. Ο Χάρης το σκέφτηκε, ο άντρας της ξαδέρφης μου, για να ξεμπερδεύει μαζί της!», λέει και ο Κουράκος την κοιτά και της δίνει ένα χαρτί για να γράψει την διεύθυνσή του.

Δες κι αυτή την ενδιαφέρουσα είδηση:

Πηγή: Youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts