Η Γη της Ελιάς: «Είσαι αξιολύπητη» – Ο Κωνσταντίνος απολύει τη Σοφία

Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία πηγαίνει στο ινστιτούτο της Ισμήνης και πετάει σπόντες για την υποτιθέμενη στενή σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνο. Έτσι η γυναίκα αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της μακριά του, θεωρώντας ότι το ίδιο έχει κάνει και ο σύζυγός της.

Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Λυκούργος, θέλοντας να βοηθήσει το ζευγάρι, πηγαίνει στον γαμπρό του και του λέει όσα ισχυρίζεται η Σοφία πίσω από την πλάτη του. Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος και αμέσως βρίσκει τη γραμματέα του και την απολύει με άσχημο τρόπο.

«Είσαι αξιολύπητη», θα της πει χαρακτηριστικά. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος ενημερώνει την Ισμήνη πως ο Κωνσταντίνος απέλυσε τη Σοφία. Από την άλλη, η απαγωγή της Ειρήνης έχει αίσιο τέλος.Ύστερα από λίγες ώρες, όμως, ένας μεγάλος καβγάς ξεσπάει ανάμεσα στον Παρασκευά και τον Δημοσθένη.

Η Γη της Ελιάς: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι ήρωες της σειράς

Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια και πιάνονται στα χέρια. Ο νεαρός ρίχνει μπουνιά στον μελλοντικό πεθερό του και μάλιστα δεν φαίνεται να μετανιώνει για την πράξη του, καθώς ισχυρίζεται ότι ο Δημοσθένης τον χτύπησε πρώτος.Ύστερα από αυτό το βίαιο περιστατικό, η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευής ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη προτείνει στο ζευγάρι να πάνε μαζί με την ίδια και τον Χρήστο στο ταξίδι τους στο Μονακό, την Κυανή Ακτή και το Σεν Τροπέ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts