Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία έρχεται και σπέρνει πανικό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Σοφία έρχεται και σπέρνει πανικό.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Μία νεαρή εργάτρια έρχεται στους ελαιώνες των Βρεττάκων, για να προκαλέσει σύγχυση. Η Σοφία, η νέα ηρωίδα της σειράς Η Γη της Ελιάς, γοητεύει τον Αποστόλη, από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο ίδιος, αν και ερωτευμένος με την Ευτυχία, αποφασίζει να δεχτεί αυτό το ερωτικό κάλεσμα. Μπορεί να δείχνει αρκετά εντυπωσιασμένος μαζί της, όμως όλα αυτά γίνονται με σκοπό να κάνει την Ευτυχία να ζηλέψει. Φυσικά, η Σοφία δε γνωρίζει τίποτα.

Ο Αποστόλης καλεί την Σοφία για φαγητό, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να γίνεται έξαλλη. Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινά, με τις συνέπειες να είναι φοβερές για τους χαρακτήρες της σειράς. Η Ευτυχία θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο, με την Σοφία να ετοιμάζει τη δική της απάντηση.

Την ηρωίδα αυτή θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Κατερίνα Κοντού. Η Σοφία έρχεται στην γη της ελιάς για να ταράξει τη σχέση του Αποστόλη και της Ευτυχίας. Συμφώνα με το thrylos24, θα σταθεί η αιτία ενός μεγάλου χωρισμού, ή η αφορμή μιας σημαντικής επανένωσης;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »