Η Γη της Ελιάς: «Είσαι μεγάλο σούργελο»-Η Αθηνά ξεμπροστιάζει την Αμαλία! Έξαλλος ο Ισίδωρος

Η Γη της Ελιάς: Αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της έρχεται η Αμαλία στη συνέχεια της δραματικής σειράς, που προβάλλεται για 3η σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καθώς χάνει τα πάντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my tv, η γραμματέας συνεχίζει να έχει προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε όλους και μεγάλη εμμονή με την Αθηνά.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η κόντρα των δύο γυναικών κορυφώνεται με αφορμή την επιθυμία της δεύτερης να μην καλέσει τη σύζυγο του Ισίδωρου στον γάμο της με τον Τζον. Η Αμαλία βάζει, λοιπόν, σκοπό της να την καταστρέψει, στρέφοντας εναντίον της την οικογένεια Βρεττάκου. Έτσι, θέτει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο. Αρχικά, ζητάει από την Αθηνά να συναντηθούν και να μιλήσουν ανοιχτά για όλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της κουβέντας, την ηχογραφεί και στη συνέχεια αλλοιώνει τα λεγόμενό της, εκθέτοντάς την με αυτόν τον τρόπο στα μάτια του Ισίδωρου. Όταν βάζει στον δήμαρχο να ακούσει τη μανταρισμένη συνομιλία που δημιούργησε, εκείνος γίνεται έξαλλος με την Αθηνά και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Εν τω μεταξύ, η Αμαλία, νιώθοντας ότι έχει κερδίσει αυτή τη μάχη, φροντίζει να «δηλητηριάζει» συνεχώς ολοένα και περισσότερο το μυαλό του, στρέφοντάς τον ακόμη περισσότερο εναντίον της Αθηνάς. Ωστόσο, όταν ο δήμαρχος συναντάει τη χήρα του Ιπποκράτη για να λογαριαστεί μαζί της, έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Αθηνά, γνωρίζοντας τις ύπουλες μεθόδους της γραμματέως, έχει ηχογραφήσει και η ίδια την κουβέντα τους.

Έτσι, χωρίς να χάσει χρόνο, βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει όσα πραγματικά ειπώθηκαν μεταξύ τους, ξεσκεπάζοντας την Αμαλία. Ο άντρας πέφτει από τα σύννεφα και αφού της ζητάει συγγνώμη πηγαίνει να λογαριαστεί με τη σύζυγό του. Εδώ και καιρό, ο Ισίδωρος κάνει υπομονή και παραμένει με την Αμαλία, νιώθοντας υπόχρεος απέναντι της επειδή του έσωσε τη ζωή τρώγοντας μία σφαίρα που προοριζόταν για τον ίδιο.

Αγγελική Κιντώνη: Η Γη της Ελιάς, η καταγωγή, η ηλικία, το ζώδιο και οι σπουδές

Πλέον, όμως, δεν μπορεί να αντέξει άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά της και χωρίς δεύτερη σκέψη τής ζητάει να χωρίσουν, διώχνοντάς την κακήν κακώς από το σπίτι. Η Αμαλία σοκάρεται με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν παίρνει στα σοβαρά τα λόγια του, πιστεύοντας ότι ο χωρισμός τους είναι μια παρόρμηση της στιγμής. Στη συνέχεια, διαπιστώνει με τρόμο ότι έχει χάσει τα πάντα, καθώς ο Ισίδωρος την απολύει από το δημαρχείο. Πανικόβλητη, περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, απειλώντας ανοιχτά την Αθηνά ότι σκοπεύει να της καταστρέψει τη ζωή, θεωρώντας την υπαίτια που διαλύεται ο γάμος της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts