Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, αυτό με παρηγορεί» – Τραγικές στιγμές για την οικογένεια Στεφανέα

Η Γη της Ελιάς: Τα νέα για τον θάνατο του Φίλιππου συγκλονίζουν τη Μάνη. Όλοι, μετά την τραγική είδηση, πηγαίνουν στο σπίτι του για την αγρύπνια, όπου η Χάιδω μοιρολογεί τον αδικοχαμένο γιο της. Την επόμενη ημέρα πραγματοποιείται η κηδεία και όλοι είναι συντετριμμένοι. Αμέσως μετά, πάνε στο καφενείο του Πότη για τον καφέ της παρηγοριάς.

Ωστόσο, η Χάιδω είναι απούσα. Ο Λυκούργος, όταν αντιλαμβάνεται ότι η σύζυγός του δεν είναι μαζί του, πηγαίνει γρήγορα με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της. Μπαίνοντας μέσα, τη βρίσκει να έχει πάρει χάπια προκειμένου να αυτοκτονήσει και έντρομος της δίνει τις πρώτες βοήθειες, γλιτώνοντας τη ζωή της. Παράλληλα, ο Κουράκος ανακρίνει τον Βαφέα για τη δολοφονία του Φίλιππου, καθώς όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω του.

Λίγο αργότερα, ο αστυνόμος βρίσκει νέα στοιχεία εναντίον του και βγάζει ένταλμα για να τον συλλάβει. Ταυτόχρονα, η Βασιλική, που είναι συντετριμμένη, έχει συνεχώς στο πλευρό της την Αριάδνη, τον Παρασκευά, τον Μιλτιάδη και τον Στάθη, ο οποίοι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο, ενώ η Χάιδω έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου, του Στάθη, της Μαργαρίτας και του Μιλτιάδη.

Γιάννης Κρητικός: Βαρύ πένθος για τον Πότη από τη Γη της Ελιάς

Μερικές ώρες μετά, ο Βαφέας και ο συνεργός του, συλλαμβάνονται και περνούν από ανάκριση. Ο Παράς ομολογεί στον Κουράκο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο, ενώ ο Βαφέας αρπάζει ξαφνικά το όπλο του Στράτου και προσπαθεί να ξεφύγει. Ακολουθεί συμπλοκή και ο δολοφόνος του Φίλιππου πέφτει νεκρός. Η είδηση του θανάτου του παρηγορεί τον Λυκούργο, διότι θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη. Όμως η Χάιδω, σύμφωνα με το my tv, εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική προσπαθεί να ορθοποδήσει για χάρη της κόρης της, ενώ Παρασκευάς αναλαμβάνει προστάτης της οικογένειας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts