Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: «Εγώ θα την παντρευτώ» – Ο νέος γάμος και μια συμφωνία στην Κίνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό, ενώ ο Στάθης ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι σκοπεύει τον προσεχή Σεπτέμβριο να παντρευτεί την Ιουλία και ο δήμαρχος χαίρεται με τα ευχάριστα αυτά νέα.

Συγχρόνως, ο Στάθης κλείνει με τον Τζον μία πολύ συμφέρουσα συμφωνία με την Κίνα και ξεκινούν τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Από την άλλη, η Μαργαρίτα χαίρεται με τη νέα γνωριμία της Θεοδώρας και την προτρέπει να βγει με το αγόρι. Παράλληλα, η Αμαλία ζητάει από την Αθηνά να συναντηθούν, όμως και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους. Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα τους και τη μοντάρει. Αμέσως μετά, βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την «πειραγμένη» συνομιλία και ο άντρας γίνεται έξαλλος με την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: «Τώρα θα λάμψει το αστέρι μου» – Η Αρετή κάνει οντισιόν για τηλεοπτική σειρά

Μάλιστα, όπως αναφέρει και το my tv, η γυναίκα του συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στη νύφη του. Την επόμενη ημέρα, ο Ισίδωρος κανονίζει να δει την Αθηνά για να λογαριαστεί μαζί της και εκείνη του βάζει να ακούσει την πραγματική συνομιλία της με την Αμαλία, την οποία έχει ηχογραφήσει και η ίδια. Με αυτόν τον τρόπο, η δράση της γραμματέως ξεσκεπάζεται και στη συνέχεια ο Ισίδωρος της ζητάει να χωρίσουν και τη διώχνει από το σπίτι. Παρά τις εξελίξεις, η Αμαλία θεωρεί ότι ο χωρισμός τους είναι προσωρινός, αλλά τότε ο Ισίδωρος την εκπλήσσει δυσάρεστα, αφού την απολύει και από τη δουλειά.Έτσι, η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση και αρχίζει να απειλεί ανοιχτά την Αθηνά στη Γη της Ελιάς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts