Η γη της ελιάς εξελίξεις: Μεθούν και περνούν μια νύχτα πάθους

Η γη της ελιάς εξελίξεις: Μια εξέλιξη «βόμβα» για τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, έγινε γνωστή και όπως όλα δείχνουν, θα δούμε ένα ζευγάρι στη σειρά.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της στα τέλη Σεπτέμβρη και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Αυτές αφορούν και τον Γιώργη Κουράκο που μένει στα κρύα του λουτρού την ημέρα του γάμου του όταν η Ευτυχία του αποκαλύπτει τελικά το μυστικό της ότι εκείνη σκότωσε τον Ανέστη.

Έτσι ο αστυνόμος την αφήνει να εξαφανιστεί για να μην τη συλλάβει στη Γη της Ελιάς.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα θα έρθει αντιμέτωπη με μια δύσκολη αλήθεια. Στον τρίτο κύκλο – και ενώ έχει αναπτυχθεί με τον Ορέστη ένα αίσθημα- θα μάθει ότι η καρδιά του Κίμωνα χτυπάει στο δικό του στέρνο.

Αυτό την απομακρύνει από εκείνον γιατί δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Γιώργης και Δήμητρα είναι στη χειρότερη φάση της ζωής τους και έτσι ένα βράδυ που αποφασίζουν να βγουν έξω μαζί καταναλώνουν αρκετό αλκοόλ και ζουν μια νύχτα παθιασμένου έρωτα.

Το κρυφό πάθος που είχαν ο ένας με τον άλλον αποκαλύπτεται παρότι μέχρι σήμερα δεν είχαν αφήσει να φανεί ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Το plot twist που μας ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου και η Νάνα Δημητρίου είναι να φουντώσει ο έρωτας ανάμεσα σε αυτούς που δύο.

Τι γίνεται όμως με τον Ορέστη; Και οι δύο έχουν τύψεις απέναντί του, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ.

Ο Γιώργης νιώθει ότι κοροϊδεύει τον καλύτερό του φίλο και η Δήμητρα παρότι δεν ξεκίνησε η σχέση τους έχει ενοχές.

Το πάθος όμως τους κρατάει κοντά και καταλήγουν να έχουν κρυφή σχέση που όπως αναφέρει το δημοσίευμα όταν αποκαλυφθεί θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Δες το τρέιλερ:

Θυμήσου τι είδαμε στο φινάλε της σειράς μέσα από το ακόλουθο βίντεο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts