Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Τα τρία ερωτικά τρίγωνα που βάζουν φωτιά

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται ερωτικά τρίγωνα στην τέταρτη σεζόν, της σειράς, που θα κλείσουν σπίτια! Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια και ποιοι από τους πρωταγωνιστές θα μπλέξουν σε περιπέτειες.. ερωτικές; Το πρώτο ερωτικό τρίγωνο έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του.. Η γραμματέας του Κωνσταντίνου έχει μπει για τα καλά ανάμεσα στο ζευγάρι, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο σπίτι τους!

Η Ισμήνη δε το δέχεται όλο αυτό, αλλάζει ριζικά και απομακρύνεται από την σύζυγό της, καθώς αισθάνεται ότι δεν είναι πια αρκετά ποθητή για τον ίδιο. Ο Κωνσταντίνος θυμώνει με την στάση της και βρίσκει πράγματι παρηγοριά στην γλυκιά του γραμματέα, η οποία είναι πάντα εκεί για να τον στηρίζει.

Η Γη της Ελιάς: «Γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνο;» – Την ψάχνουν απεγνωσμένα και την βρίσκουν σε άσχημη κατάσταση

Το ερωτικό τρίγωνο που θα συνεχιστεί στην τέταρτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, είναι η Αριάδνη, ο Χρήστος και η Αφροδίτη, οι οποίοι θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και στα νέα επεισόδια της σειράς! Στο μεταξύ, όμως, θα δούμε και τον Κουράκο, ο οποίος θα αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι την Αριάδνη, τραβώντας την μακριά από αυτό το κακό ειδύλλιο που μόνο κακό έχει κάνει στους πρωταγωνιστές. Ένα ακόμη ερωτικό τρίγωνο που θα σχηματιστεί, θα είναι αυτό ανάμεσα στον Μάνο, την Μαρίνα και την κόρη του Τζον! Η νεαρή κοπέλα ήρθε από την Αμερική, για να ταράξει τις ισορροπίες! Θα καταφέρει να χωρίσει το ζευγάρι;

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts