Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Παρασκευάς αρραβωνιάζεται, η Αντωνία σκοτώνει την Αλκμήνη

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Η Χάιδω επιστρέφει στην καθημερινότητά της ενώ ο Παρασκευάς αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη. Παράλληλα, η Αντωνία μαχαιρώνει θανάσιμα την Αλκμήνη και συλλαμβάνεται, ενώ ο Ορέστης αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη. Την ίδια ώρα, ο Μάνας βιώνει μία εφιαλτική περιπέτεια και αποφασίζει να κόψει τα ναρκωτικά. O Λυκούργος προτείνει στη Χάιδω να προσλάβουν έναν επιστάτη για να βοηθάει τη Βασιλική στο κτήμα, ενώ εκείνη αποφασίζει να επιστρέφει στην ενεργό δράση και πηγαίνει ξανά στον πορτοκαλεώνα. Την επόμενη ημέρα, η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους άπορους και ξαναζεί το δράμα της. Εντωμεταξύ, ο Παρασκευάς συναινεί και αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη και συγχρόνως αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα.

Από την άλλη, ο νεαρός επιστρέφει το αμάξι που του χάρισε ο Δημοσθένης, αλλά ο μαφιόζος δεν το δέχεται πίσω. Σε μία άλλη γωνιά της Μάνης, η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν του αρέσει η θεοδώρα και η απάντησή του της δίνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα.

Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον νεαρό να δει την προστατευόμενή της διαφορετικά, χωρίς όμως να ξέρει ότι εκείνος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική. Από την άλλη, ο Πότης και η Άννα ενδίδουν στον εκβιασμό της Χρυσούλας και της δίνουν τα χρήματα που συμφώνησαν. Στη συνέχεια, η γυναίκα πηγαίνει στην τράπεζα για κατάθεση και τότε ένας ληστής τής αρπάζει την τσάντα με τα χρήματα. Εν τω μεταξύ, ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης και η Άννα κάνουν ξανά σκοποβολή και εκείνος έξαλλος με τη συμπεριφορά τους τούς συλλαμβάνει.

Η Αντωνία συλλαμβάνεται Η Κούλα βλέπει τον Κουράκο στον δρόμο και θεωρεί αμέσως πως αυτός ο άντρας είναι ο καρμικός της έρωτας. Την ίδια ώρα, όμως, ο 82χρονος Άγγελος, που είναι το επόμενο θύμα της, καταφθάνει στη Μάνη με σκοπό να την παντρευτεί. Η Αρετή και η Ασπασία τον γνωρίζουν και ενθουσιάζονται μαζί του, ενώ η Κούλα τον συστήνει και στον Δημοσθένη. Συγχρόνως, η ίδια αναζητά τρόπους να του πάρει χρήματα, χωρίς να τον παντρευτεί. Ωστόσο, ο Άγγελος στριμώχνει τη γυναίκα όλο και περισσότερο και δεν κάνει πίσω στην επιθυμία του να παντρευτούν. Την επόμενη ημέρα, όμως, ο ίδιος γνωρίζει την Αφροδίτη και γοητεύεται από την ομορφιά της.

Αμέσως, λοιπόν, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει. Ταυτόχρονα, ψαρεύει τον Πότη και συνειδητοποιεί ότι η Κούλα τού έχει πει πολλά ψέματα σχετικά με τους συγγενείς της. Εν τω μεταξύ, η τελευταία θεωρεί λόγω λάθους συνεννόησης με τον Ορέστη ότι ο Γιώργης είναι ο γιος του μανάβη, αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι είναι ο αστυνόμος της περιοχής. Παράλληλα, η Αντωνία πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη για να λογαριαστεί με την Αλκμήνη και πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης τη μαχαιρώνει πολλές φορές με μανία, με αποτέλεσμα η κοπέλα να πεθαίνει ακαριαία. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τη δράστρια και την οδηγούν στο τμήμα για τον φόνο της πρώην συντρόφου της.

Δάφνη Μπόκοτα: Αυτός είναι ο πανέμορφος γιος της και τον βλέπουμε καθημερινά στη Γη της Ελιάς

Ο Κουράκος την ανακρίνει και η Αντωνία παραδέχεται αμέσως την ενοχή της. Όταν η δολοφονία γίνεται γνωστή στη Μάνη, η Ισμήνη κατακλύζεται από τύψεις, καθώς πιστεύει ότι έπρεπε να σώσει την Αλκμήνη, εφόσον είχε δείγματα ότι η Αντωνία είχε υπερβεί τα όρια, και στο παρελθόν. Μετά τα δραματικά αυτά γεγονότα, ο Ορέστης παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει για πάντα τη Μάνη, αφήνοντας άφωνο τον Γιώργη. Έτσι, ο γυμναστής βάζει πωλητήριο στην επιχείρηση και αποχαιρετάει τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία σε άκρως συγκινητικό κλίμα και αμέσως μετά φεύγει, όπως αναφέρει το my tv.

BONUS VIDEO:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts