Η γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη ανατροπή! Η Ευτυχία σκοτώνει τον Ανέστη!

Η γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς θα είναι ραγδαίες και οι ανατροπές πολύ μεγάλες. Μία από αυτές θα είναι και ο φόνος που θα κάνει η Ευτυχία, μαχαιρώνοντας τον Ανέστη.

Συγκεκριμένα θα δούμε την Ευτυχία να δίνει την χαριστική βολή και να σκοτώνει τον Ανέστη, βγάζοντας τον για πάντα από τη ζωή της.

Η νεαρή κοπέλα, πληγωμένη βαθιά από την απώλεια του μωρού της επιστρέφει στο σπίτι της και προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς  της.

Όμως ο Ανέστης δεν λέει να την αφήσει ήσυχη. Το έχει ρίξει στο ποτό και βρίσκεται πολύ συχνά πλέον εκτός ελέγχου. Μεθυσμένος όπως είναι. θα βρεθεί και πάλι μπροστά στην εξώπορτα της Ευτυχίας και μ’ ένα κατσαβίδι θα προσπαθήσει να την ανοίξει.

Η Ευτυχία μόλις καταλαβαίνει την παρουσία του αρπάζει ένα μαχαίρι και βγαίνει έξω να τον αντιμετωπίσει. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε. Θα πληρώσει για την απώλεια του μωρού της. Του επιτίθεται με μίσος και τον μαχαιρώνει προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts