Η γη της ελιάς: Επιστρέφει ο Στέφανος; Τα μαύρα ρούχα που «πρόδωσαν» το μυστικό

Φούντωσε τις φήμες ότι ο Στέφανος ξαναμπαίνει στη σειρά «Η γη της ελιάς» ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε, Liam Ireland με τα stories του στο Instagram.

Καθώς ο Αντρέας Γεωργίου σιγά σιγά ολοκληρώνει τα γυρίσματα για το φινάλε του δεύτερου κύκλου για να μπει στον τρίτο, ο ηθοποιός ανέβασε μερικά stories από τη Μάνη.

Σε αυτό εμφανίζεται με το αυτοκίνητό του κάτω από το κατάλυμα του Τάσου Ιορδανίδη και του Γιάννη Κρητικού (του Μάνου και του Πότη στη σειρά) και ακούγεται να λέει «θα δουλέψουμε;».

Ανέβασε όμως και στόρι από το μακιγιάζ του πριν από το γύρισμα, αλλά και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το σετ.

Οι υποψίες μας βεβαίως είναι -αφού φοράει μαύρα- ότι όλες οι οικογένειες της Αρεόπολης μαυροντυμένες θα αποχαιρετήσουν τη Μυρτάλη, που όπως ήδη σας έχουμε γράψει θα έχει τραγικό τέλος από το χέρι του Αλέξη.

Viral Είδηση: H Γη της Ελιάς: Το φινάλε της Μυρτάλης βάφεται με αίμα

Και για όσους δεν το θυμούνται, στον πρώτο κύκλο, η Μυρτάλη και ο Στέφανος έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα που όμως έληξε άδοξα, με τον Στέφανο να φεύγει στην Ισπανία μαζί με την Ελένη, όπου την παντρεύτηκε και τη χώρισε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »