Η Γη της Ελιάς: Ηχηρή αποχώρηση στον τέταρτο κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, απόψε στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου! Δραματικό φινάλε για κάποιους ήρωες! Ο Λυκούργος ζητάει από τη Χάιδω να συνετίσει την Ισμήνη σε σχέση με τον Κωνσταντίνο, αλλά η Ισμήνη παραμένει ανένδοτη κι επιμένει στον χωρισμό. Η Ιουλία ακυρώνει την επιστροφή της στη Μάνη, καθώς το μωρό είναι αδιάθετο κι έτσι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο.

Η Αρετή εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν πως θα γυρίσει δική της εκπομπή. Η Αθηνά και ο Τζον παντρεύονται στο Δημαρχείο, υπό τις «ευλογίες» του Ισίδωρου. Η Χάιδω δεν ακολουθεί στο τραπέζι και η Βασιλική αποφασίζει να μην την αφήσει μόνη στο πένθος της. Κι ενώ το γλέντι συνεχίζεται, δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές κάποιων ηρώων και θα συμπαρασύρουν τις ζωές κάποιων άλλων, με οδυνηρό τρόπο… Μια φωτιά θα ταράξει τον Μάνο που πανικόβλητος θα τρέξει στο σπίτι γιατί κινδυνεύει η Αγγελική.

Ριζικές αλλαγές θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA, μιας και θα σημειωθεί άφιξη και μία αποχώρηση από τη Μάνη. Συγκεκριμένα, η Ιουλία γυρίζει πίσω στην Αρεόπολη μαζί με το νεογέννητο γιο τους ενώ η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει ζωή και έτσι εγκαταλείπει το μέρος που μεγάλωσε. Αρχικά, η αγαπημένη του Στάθη, πριν από αρκετά μεγάλο διάστημα αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι στην Κηφισιά προκειμένου να γεννήσει το μωρό της με ηρεμία και γαλήνη.

Ωστόσο και μετά την γέννα, η Ιουλία επέλεξε να μείνει κι άλλο στην Αθήνα κι ένας από τους λόγους που δεν γύρισε αμέσως πίσω είναι η Αρετή, μιας και ξέρει πως η εχθρός της έχει ενημερωθεί για τη γέννηση του μωρού και ότι είναι ικανή να της κάνει πόλεμο. Από την άλλη όμως ο Στάθης ανυπομονώντας να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή θα πιέσει την αγαπημένη του να γυρίσει άμεσα πίσω. Άλλωστε, το ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει την σχέση του μέσα στο Φθινόπωρο, οπότε η Ιουλία πρέπει να ασχοληθεί και με τις σχετικές ετοιμασίες.

Μόλις λοιπόν το μωρό μεγαλώνει λίγο η γυναίκα αποφασίζει να γυρίσει μόνιμα στην Αρεόπολη και ο Στάθης και η Αριάδνη που ζουν στο σπίτι της όταν μαθαίνουν τα χαρμόσυνα νέα ετοιμάζουν ένα οικογενειακό πάρτι για εκείνη και το μικρό Ιάκωβο για να τους υποδεχτούν καταλλήλως. Εντωμεταξύ, την ίδια περίοδο που η Ιουλία εγκαθίστανται ξανά στη Μάνη, η Αρετή μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει μιας και καταφέρνει να εξασφαλίσει δική της τηλεοπτική εκπομπή στην Αθήνα, για αυτό και πηγαίνει στην πρωτεύουσα για να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Μάλιστα η Αρετή, η οποία έχει μείνει μόνη χωρίς τα παιδιά της νιώθει ότι αυτή η μετακόμιση είναι για την ίδια μία δεύτερη ευκαιρία ζωής κι έτσι επικεντρώνεται στην καριέρα της ως παρουσιάστρια ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της. Η αποχώρηση λοιπόν της Αρετής από την Μάνη θα φέρει μεγάλη χαρά στην Ιουλία και στον Στάθη μιας και πλέον είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτα τους, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Τραγική κατάληξη για την μικρή Αγγελική

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts