Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς μία νέα αποκάλυψη θα συγκλονίσει την Μάνη.

Η Μαρία βάζει χέρι στον Αλέξη για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Μαργαρίτα: «Tι είναι αυτά που κάνεις απαιτώ να αφήσεις τη μάνα σου να φτιάξει τη ζωή της! Tόσα έχει περάσει, της αξίζει μια καλύτερη ζωή», του λέει.

Ο Αλέξης κάνει ότι συμφωνεί μαζί της και λίγο αργότερα πηγαίνει και ζητάει συγνώμη από την Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του. Μέσα του όμως δείχνει να μην το είναι εννοεί. Ο Αλέξης, για μια ακόμη φορά θέλει να βγάλει απ’ τη μέση οποίον τον ενοχλεί.

Κι αυτή τη φορά ο Γεράσιμος πρέπει να εξαφανιστεί από τη ζωή της μητέρας του . Ετσι καταστρώνει ένα σχέδιο και αφού συναντάει το Γεράσιμο τον οδηγεί σε ένα απόμερο σημείο όπου τον ρίχνει κάτω και τον πατάει δύο φορές με το αυτοκίνητο ενώ στη συνέχεια τον πετάει από τον γκρεμό

Ο Γεράσιμος είναι νεκρός με τη Μαργαρίτα να θρηνεί όταν το μαθαίνει και να υποψιάζεται τον Αλέξη. Η αποκάλυψη της δολοφονίας του Γερασίμου θα συγκλονίσει την Μάνη και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Δες το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts