Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα στην Αθηνά και στον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς: Φαίνεται πως το ζευγάρι αυτό δε μπορεί να ησυχάσει. Ο Ιάκωβος και η Αθηνά έρχονται ξανά κοντά, με την Αρετή να φέρνει την καταστροφή, για ακόμη μια φορά. Στην προσπάθειά της να διαλύσει τον πρώην σύζυγό της, τον Στάθη, η Αρετή οργανώνει μία επικίνδυνη παγίδα, στην οποία “πέφτουν” ο Ιάκωβος και η Αθηνά!

Ο Ιάκωβος Βρεττάκος και η Αθηνά στη Γη της Ελιάς έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, για να σώσουν την Μυρτάλη. Της πέρασαν το 1% της περιουσίας που ζητούσε από τον Ισίδωρο, με σκοπό να περάσει όλη η επιχείρηση του πατέρα της, στο όνομά της.

Αυτή η καλή πράξη τους έφερε ακόμη πιο κοντά. Η Αθηνά, αποφασισμένη να παραδοθεί σε αυτόν τον έρωτα, κλείνει ένα ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο της. Ο Ιάκωβος σχεδιάζει να την καλέσει στο σπίτι του, τη στιγμή που ο Στάθης απουσιάζει.

Λίγο πριν ο Ιάκωβος και η Αθηνά έρθουν κοντά, η Αρετή χαλάει κάθε ρομαντικό στοιχείο, στην γη της ελιάς. Θέλοντας να παρακολουθήσει τον Στάθη, στήνεται έξω από το σπίτι του Ιάκωβου!
Ευτυχώς το ζευγάρι προλαβαίνει να αντιληφθεί την πρώην του Καπερνάρου και ακυρώνει το ραντεβού. Η Αρετή παραμένει έξω από την πόρτα κρυμμένη, θέλοντας να δει τι κάνει ο σύζυγός της. Ο Ιάκωβος, εξοργισμένος, θα της μιλήσει με τον πιο απότομο και σκληρό τρόπο.

Η Αθηνά θα γυρίσει στο σπίτι της. Κάτι μέσα της φωνάζει πως τελικά δεν είναι καρμικό να σμίξει με τον αγαπημένο της. Σύμφωνα με το Youfly.com θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9470 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr