Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη είναι συνοδός πολυτελείας

Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Αριάδνης, θα έρθει στο φως και θα σοκάρει. Η νεαρή κοπέλα, μόλις βρει την οικογένειά της, θα αλλάξει ριζικά. Ο Στάθης και η Ιουλία θα κάνουν τα πάντα, για να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους, για να της χαρίσουν, όλα όσα στερήθηκε…

Τι έκανε πριν η Αριάδνη και σε ποια χέρια μεγάλωσε; Σε ποια κατάσταση θα την βρουν ο Στάθης και η Ιουλία, μόλις την εντοπίσουν και τρέξουν κοντά της; Η αλήθεια είναι πως το παρελθόν της θα τους πληγώσει..

Η Αριάδνη ζει μόνη της, δεν είχε κανέναν ποτέ. Έκανε πολλές δουλειές, για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα.. Δυστυχώς, τα βήματά της την οδήγησαν στον κόσμο της νύχτας. Σύμφωνα με το Daddycool.gr, η Αριάδνη έμπλεξε άσχημα, όταν έγινε συνοδός…

Το μοναδικό της εισόδημα είναι αυτό και το κάνει, για να επιβιώσει. Η Ιουλία και ο Στάθης, μόλις μάθουν την αλήθεια, θα πονέσουν πολύ. Αν είχαν ψάξει νωρίτερα, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά για το κορίτσι αυτό..

Άραγε, θα καταφέρει η Αριάδνη να τους εμπιστευτεί; Το ένοχο παρελθόν της διατηρείται σαν επτασφράγιστο μυστικό στη Μάνη. Τι θα συμβεί, όμως, όταν μαθευτεί; Όλα ανατρέπονται στη Γη της Ελιάς!

Δες το συγκλονιστικό τρέιλερ του τρίτου κύκλου της σειράς Η γη της Ελιάς:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts