Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πετά τον Φίλιππο έξω από το σπίτι της Μαρίνας

Η γη της ελιάς: Ο χωρισμός της Βασιλικής και του Φίλιππου δείχνει να κρατά, με αποτέλεσμα το κοινό να ανησυχεί πως το ζευγάρι χώρισε οριστικά. Η Βασιλική μένει μόνιμα στο σπίτι της Μαρίνας, γεγονός που εξαγριώνει τον Φίλιππο, στην γη της ελιάς.

Ο νεαρός θα κάνει τα πάντα, για να αγκαλιάσει ξανά την γυναίκα του, για να την πείσει πως δεν έγινε τίποτα με την Σάντρα.

Η Βασιλική δε γυρίζει στο σπίτι της, παρόλο που περνά και η ίδια δύσκολες καταστάσεις, λόγω και της “αυτοκτονίας” του Κίμωνα. Ο Φίλιππος, θέλοντας να την βοηθήσει, της στέλνει χρήματα, κάτι το οποίο όμως δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση.

Οι μέρες περνούν και ο πόνος του είναι μεγάλος. Ο Φίλιππος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Βασιλική, στην γη της ελιάς, για αυτό τρέχει στο σπίτι της Μαρίνας. Μόλις η Βασιλική τον αντικρίζει, προσπαθεί να τον διώξει, χωρίς να τα καταφέρνει.

Ο Φίλιππος της φωνάζει πως θέλει να είναι ξανά μαζί, πως είναι αθώος και πως δεν βλέπει και δεν είδε ποτέ την Σάντρα ερωτικά. Η Βασιλική τον πετάει στο δρόμο και του φωνάζει πως, πλέον, θα μιλά μόνο με τον δικηγόρο της, τον Λυκούργο.

Bonus Video:

Πηγή: diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική