Η Γη της Ελιάς: Η διάγνωση δείχνει πως ο Στάθης πάσχει από…

Η Γη της Ελιάς: Κι όμως, δύσκολες θα είναι οι μέρες για τον Στάθη, στην τρίτη σεζόν της σειράς. Ο Καπερνάρος θα κάνει εξετάσεις και θα διαπιστώσει πως κάτι δε πηγαίνει και πολύ καλά.

Το άγχος του δε τον αφήνει να ηρεμήσει. Μπορεί το κορίτσι που πάτησε με το αμάξι του να ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά αυτό δεν παύει να τον κάνει.. φονιά της! Ο Στάθης κατηγορεί καθημερινά τον εαυτό του, δε μπορεί να το αντέξει.

Οι μέρες περνούν και όλοι προσπαθούν να τον κάνουν ευτυχισμένο. Βέβαια, δε τα καταφέρνουν. Ο Στάθης θα πάθει ακόμη μεγαλύτερο σοκ, όταν δει την κόρη του να πνίγεται μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, θα κατηγορήσει τον εαυτό του, θα θυμώσει που δεν κατάφερε να την προστατεύσει. Ο Φίλιππος θα σώσει τη Βασιλική, όμως αυτό, αντί να δώσει χαρά στον Στάθη, θα τον κάνει να αισθανθεί ακόμη περισσότερο ανίκανος.

Στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Στάθης θα διαγνωστεί με κατάθλιψη. Θα αλλάξει ριζικά και όλοι θα τρομάξουν με αυτή την μεγάλη αλλαγή σε συμπεριφορά κι εμφάνιση. Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του;

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts