Η γη της Ελιάς: Η κόρη του Στάθη και της Ιουλίας κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει βαθιά στην καρδιά της η Ιουλία πρόκειται να έρθει στο φως στον 3ο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» και δεν είναι άλλο από την εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

Όπως έχουμε δει κάποιες φορές μέσω φλας μπακ, η γυναίκα θυμάται με τρόμο ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που είχε στα νεανικά της χρόνια. Το τραγικό περιστατικό συνέβη ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η γυναίκα οδηγούσε μία μοτοσικλέτα, έχοντας μαζί της και μία φίλη της. Δυστυχώς, όμως, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η συνεπιβάτιδα να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Η εγκυμονούσα κατάφερε να επιβιώσει, αλλά δεν φάνηκε να συμβαίνει το ίδιο και με το μωρό. Μετά τη σύγκρουση, η Ιουλία είχε ασταμάτητη αιμορραγία. Η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ για το συμβάν στον Στάθη. Το μοναδικό που του έχει αναφέρει είναι ότι δεν της αρέσουν οι μηχανές επειδή κάποτε σκοτώθηκε μία φίλη της μπροστά στα μάτια της. Αυτή η τραγική ιστορία θα έρθει στο φως, καθώς αποκαλύπτεται ότι το παιδί αυτό είναι ζωντανό.

Πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Ιουλίας και του Στάθη όταν εμφανιστεί και θα τους φέρει αντιμέτωπους με όλη την αλήθεια. Η Ιουλία προφανώς αγνοεί κάποια σημαντικά πράγματα από εκείνο το μοιραίο δυστύχημα και όταν μαθευτεί η ταυτότητα της κόρης της θα την αγκαλιάσει και θα την πάρει αμέσως υπό την προστασία της. Άλλωστε, έχει αποδείξει ότι είναι μια γυναίκα που λατρεύει τα παιδιά, διότι εκείνη μεγάλωσε τη Μυρτάλη, ενώ αποτελεί μητρική φιγούρα και για τη νεαρή γιατρό τηςΑρεόπολης, την Αφροδίτη. Ο Στάθης, από την άλλη, θα σοκαριστεί και θα θελήσει λίγο περισσότερο χρόνο προκειμένου να κατανοήσει όσα έχουν συμβεί και να μπορέσει να έρθει κοντά με την κόρη τους.

Είδες το τρέιλερ της τρίτης σεζόν; Δες το:

Πηγή: my tv

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts