Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα νεκρή – Ο Μάνος καταρρέει!

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τρομάζει και την μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο όπου την υποβάλουν σε μία σειρά εξετάσεων και εκεί όμως θα ανακαλύψουν ότι είναι νεκρή.

Η Μαρίνα στη Γη της Ελιάς νιώθει μια ξαφνική έντονη αδιαθεσία που θα ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Μάνο. Ωστόσο, η ίδια τον διαβεβαιώνει πωςείναι καλά και δικαιολογεί την αδιαθεσία στην ταραχή και την στενοχώρια που την έχουν καταβάλειμε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην οικογένειά τους.

Την επόμενη μέρα, η Μαρίνα έχει μουδιάσματα στα χέρια της, ενώ αργότερα έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Ο Μάνος τρομάζει και την μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο, όπου την υποβάλουν σε μία σειρά εξετάσεων.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η αξονική στον αυχένα για να δουν οι γιατροί από που προέρχεται αυτή η αδιαθεσία και τα μουδιάσματα.

Τόσο ο Μάνος, όσο και η Μαρίνα περνούν ώρες αγωνίας. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα κάνουν τα πάντα για να μην καταλάβει το παραμικρό η Αγγελική.

Η Μαρίνα δυστυχώς πεθαίνει με σπάνια ασθένεια και σκορπάει την θλίψη σε όλη τη Μάνη. Παράλληλα πριν φύγει από την ζωή κάνει παράκληση στη Μυρτάλη να αλλάξει και να μην δείχνει το σκληρό της πρόσωπο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών