Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή που δεν θα δούμε ποτέ – «Τα έχασε» η Μενεγάκη με την έκπληξη του Τσαρούχα!

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο Γιώργο Κουράκο στη σειρά, Η Γη της Ελιάς έδωσε δυνατό spoiler στην Ελένη Μενεγάκη!

Εκεί λοιπόν που μιλούσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης εμφανίστηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος υποδύεται στη σειρά, τον Στάθη και η Ελένη Μενεγάκη τρελάθηκε!
Ο τηλεοπτικός Στάθης αγκάλιαζε τον αστυνόμο, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και δεν δίστασε να πει τη σκηνή που γυρνούσανε!

«Να χαζέψουμε τη σκηνή αυτή! Αυτό το πλάνο γιατί στη σειρά δεν θα σας δούμε ποτέ έτσι! Εσείς οι δύο είστε αντίπαλοι…» είπε η Ελένη Μενεγάκη!
Τότε ο Πασχάλης της είπε: «Πού ξέρεις τι θα γίνει; Πού ξέρεις τι θα γράψει η Βάνα Δημητρίου; Είμαστε αγαπημένοι στα γυρίσματα… Τέτοιοι είστε, περιμένετε να αρπαχτεί ο αστυνόμος με τον Στάθη! Εγώ spoiler δεν κάνω, ένα θα σου πω αυτή τη στιγμή και οι δυο είμαστε στο σπίτι της Ιουλίας…» και τότε η παρουσιάστρια ταράχτηκε «πλάκα μου κάνεις! Άνοιξε το πλάνο! Άνοιξε να δω…. Είσαστε μέσα και οι δύο;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη αλλά και το spoiler για τη Γη της Ελιάς που δεν περιμέναμε!

Πηγή: gossiptv

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα