Η γη της Ελιάς: Η φρικτή αποκάλυψη του Λυκούργου που πέφτει από τα σύννεφα!

Η γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος έρχεται αντιμέτωπος με μια φρικτή αποκάλυψη στα επεισόδια του β’ κύκλου της σειράς του Μega, Η Γη της Ελιάς. Ο αγαπημένος μας ήρωας ανακαλύπτει τρομερά στοιχεία γύρω από τις υποθέσεις του γαμπρού του, Κωνσταντίνου, και πέφτει από τα σύννεφα.

Ο Λυκούργος βρίσκει λοιπόν ένα πολύ περίεργο και σκοτεινό βίντεο στο λαπτοπ του Κωνσταντίνου. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ένας άντρας να δένει τα μάτια μιας γυναίκας κι ύστερα να την δολοφονεί εν ψυχρώ. Ο Λυκούργος το στέλνει αμέσως στον αστυνόμο Κουράκο, με σκοπό να βρεθεί επιτέλους ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα και προκαλεί όλα αυτά τα δεινά.

Στο βίντεο φαίνεται το δαχτυλίδι των Βρεττάκων! Το δαχτυλίδι αυτό, κειμήλιο της οικογένειας, το είχαν μόνο τα 4 παιδιά: Ο Ιπποκράτης, η Ιουλία, ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος. Τώρα, βρίσκεται στα δάχτυλα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω απο δολοφονίες και βασανιστήρια. Τι σημαίνει αυτό; Κρύβεται κάποιος Βρεττάκος πίσω από όλο αυτό και πως θα διαχειριστεί ο Λυκούργος αυτή την αποκάλυψη στα νέα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts