Η γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνταντίνος το διαλύουν λίγο πριν τον γάμο!

Η γη της Ελιάς: Εν αναμονή της πρεμιέρας του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς που αναμένεται η δράση να είναι καταιγιστική…

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει άλλωστε όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη να έρχονται αντιμέτωποι. Ο Κωνσταντίνος παλεύει να ξεφύγει από τα δίχτυα του Δημοσθένη και τις βρομοδουλειές του πριν τον καταλάβει η Ισμήνη. Άλλος θα είναι ο λόγος, όμως, που θα οδηγήσει το ζευγάρι στον χωρισμό.

Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να σταματήσει να δουλεύει για τον Δημοσθένη, κάτι που του έχει ήδη ανακοινώσει. Ωστόσο, ο Δημοσθένης δε θα τον αφήσει να ξεφύγει τόσο εύκολα. Είναι πεπεισμένος ότι έχει χρόνο να τον μεταπείσει μέχρι να συγκατοικήσει ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη.

Η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίνος πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους κι ετοιμάζονται να παντρευτούν στη «γη της ελιάς». Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και η Ισμήνη είναι έτοιμη να παραλάβει το νυφικό της.

Δε θα αργήσει να μάθει, όμως, ότι ο Κωνσταντίνος πίσω από την πλάτη της στέλνει λεφτά στη μητέρα της, τη Μέλπω. Αυτό θα εξοργίσει την Ισμήνη, η οποία δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο μελλοντικός άντρας της τής έλεγε ψέματα.

Έτσι, δίχως να χάσει χρόνο, η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο στη «γη της ελιάς» και ο άντρας μένει με ανοιχτό το στόμα. Εκείνος την παρακαλάει και προσπαθεί να την κερδίσει πίσω, αλλά εκείνη εμμένει στον χωρισμό τους κι εξουσιοδοτεί την Αλκμήνη να του επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχε δωρίσει.

Η συνέχεια της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 για να καθηλώσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts