Η γη της ελιάς: Μετακομίζει ο Στάθης – Δείτε πού πάει μετά τον χωρισμό

Η γη της ελιάς: Ο χωρισμός του Στάθη και της Ιουλίας σκάει σαν βόμβα. Η Ασπασία κάνει τα μαγικά της και χωρίζει το ζευγάρι, φέρνοντας στο φως τη μυστική συνεργασία της Ιουλίας με τον Δημοσθένη.

Ο Στάθης δε μπορεί να αντέξει αυτή την ντροπή και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του. Χωρίζει την Ιουλία, φεύγει από το σπίτι της και αναζητά νέα κατοικία στη Μάνη. Τα πρώτα κουτσομπολιά έχουν πάρει φωτιά.

Οι μέρες περνούν και ο Στάθης δεν έχει που να μείνει.. Έτσι, ζητά από την Μαργαρίτα μια τεράστια χάρη. Την περίοδο αυτή, η Μαργαρίτα έχει πάρει μαζί της την Θοδώρα, την κόρη του επιστάτη που πέθανε στα χέρια της.

Το κορίτσι αυτό είναι ορφανό και ολομόναχο. Προκειμένου να μη της λείψει τίποτα, η Μαργαρίτα την “υιοθετεί” και νοικιάζει το σπίτι της στον Στάθη Καπερνάρο. Επομένως, η μικρή παίρνει κι ένα μικρό εισόδημα από την ενοικίαση του σπιτιού.

Ο Στάθης, μετά τον χωρισμό του, στην γη της ελιάς, μένει στο σπίτι της Θοδώρας και η μικρή μετακομίζει στην Μαργαρίτα. Η Ιουλία τρελαίνεται μόλις αντικρίζει τον αγαπημένο της ψυχρό κι απόμακρο απέναντί της.

Bonus Video:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts