Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα στη ζωή του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ, όμως εκείνος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά, για χατίριτης Ειρήνης.

Αργότερα, η γυναίκα συναντάει τη Χάιδω και της αποκαλύπτει ότι μίλησε στον σύζυγό της για την πατρότητα της κόρης της. Ο Δημοσθένης μάλιστα, μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του, διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με την ανατροφή της.

Την ίδια ώρα, στη ζωή του μπαίνει μία γυναίκα, η Ξένια (Αντρεα Χάννα), η οποία είναι άγνωστη στην περιοχή. Ο άντρας πηγαίνει μαζί της για φαγητό στην ταβέρνα και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι. Εν τω μεταξύ, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά εκείνη ντρέπεται να μιλήσει.

Ταυτόχρονα, έρχεται αντιμέτωπη με την ψυχρή στάση του Δημοσθένη απέναντι της. Έτσι, τον ρωτάει ευθέως ποια πρόκειται να είναι από ’δώ και στο εξής η σχέση τους. Λίγο μετά, ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη. Παράλληλα, το γλυκό του κουταλιού με βάση την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία χαίρεται με την επιτυχία της, ενώ η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει.

Πηγή: MyTV

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts