Η Γη της Ελιάς: Νέα δεδομένα για τη Μυρτάλη! Παρασύρεται στη δίνη του πάθους!

Η γη της Ελιάς: Οι δημιουργοί της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του MEGA επιφυλάσσουν πλήθος εκπλήξεων και ανατροπών στον νέο κύκλο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Κι ενώ η Αρεόπολη συγκλονίζεται από απαγωγές και ένοπλες ληστείες, η Μυρτάλη έχει παρασυρθεί από τα αισθηματικά της που είναι ένα μπερδεμένο κουβάρι. Όπως είδαμε στο φινάλε της πρώτης σεζόν, όχι μόνο ξέχασε την απέχθεια της για τον Αλέξη, αλλά αντάλλαξε μαζί του κι ένα παθιασμένο φιλί.

Στα νέα επεισόδια λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη στο περιοδικό Τηλέραμα, η Μυρτάλη πέφτει στην αγκαλιά του. Βέβαια, όλα δείχνουν πως αυτό που πραγματικά την ενδιαφέρει είναι ο Χρήστος.

Ο Αλέξης, ο οποίος εργάζεται στην ταβέρνα του τελευταίου γεμίζει μίσος για τον αντίζηλο του, σκέφτεται πως εξαιτίας του μπορεί να χάσει οριστικά τη Μυρτάλη. Οι «φωνές» που ακούει τον βασανίζουν και γίνεται ξανά επικίνδυνος, ενώ η Μαργαρίτα προσπαθεί να τον ηρεμήσει κρατώντας τον μακριά από τη νεαρή κοπέλα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts