Η Γη της Ελιάς: Νέο συμβόλαιο θανάτου πριν το φινάλε

Η Γη της Ελιάς: Με τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου ολοκληρώνεται για φέτος ο πρώτος κύκλος της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.
Κάποιες από τις ιστορίες της σειράς τελειώνουν και κάποιες άλλες ανοίγουν, αφήνοντας ερωτηματικά που έρχονται να απαντηθούν στον δεύτερο κύκλο που θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου θα κυλήσει ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να πάρουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Τα συμβόλαια θανάτου στη Γη της Ελιάς

Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία και έχει να κάνει με τη σύλληψη της σπείρας των ναρκωτικών. Ωστόσο έχει αναλάβει παράλληλη δράση και ο Δημοσθένης, ο οποίος δεν ανέχεται παιχνίδια πίσω από την πλάτη του. Το συμβόλαιο θανάτου εκτελείται τόσο για τον Δημήτρη όσο και για τον Ανέστη. Είναι και οι δύο νεκροί, γεγονός που θα ταράξει και θα εξοργίσει τον Γιώργη που ήταν έτοιμος να ξεσκεπάσει όλη την εγκληματική τους δράση. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για πολλούς όμως. Ο Κωνσταντίνος παίρνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει ποτέ και να ξεφύγει από την παράνομη δράση.

Ο Δημοσθένης, εκτός από τα λόγια και με τα έργα του, του δείχνει ότι δεν αστειεύεται. Την ίδια στιγμή η Αθηνά θα πρέπει να δείξει ότι θρηνεί τον γιο της, ενώ στην πραγματικότητα έχει απαλλαχτεί μια και καλή από αυτόν τον βραχνά και από τον φόβο να αποκαλυφθούν όλα. Μόνο η Αναστασία δείχνει να πονάει πραγματικά για τον θάνατο αυτών των δύο και περισσότερο για τον Ανέστη.

Όλα αυτά θα μαθευτούν μετά το γλέντι του γάμου. Όσο για τον Ιάκωβο, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, πεθαίνει, ενώ η οικογένεια Βρεττάκου βυθίζεται στο πένθος και μια νέα ιστορία μπαίνει για ν’ αναπτυχθεί στον νέο κύκλο. Η οικογένεια και κυρίως ο Ισίδωρος με τον Μάνο και την Αντιγόνη, προσπαθούν να πάρουν τη μικρή Αγγελική κοντά τους, καθώς το παιδί μετά τον θάνατο της Φανής καταλήγει σε ίδρυμα. Τίποτα δεν είναι εύκολο όμως, καθώς η Αγγελική είχε δοθεί με παράνομη υιοθεσία και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Εδώ θα παίξει μεγάλο ρόλο και η Μαρία, που φυσικά θα αποφασίσει να μιλήσει με όποιο κόστος απέναντι στην κόρη της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9197 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr