Η γη της ελιάς: Ξανά δολοφόνος ο Αλέξης

Ένας βίαιος και απροσδόκητος θάνατος έρχεται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο Αλέξης στήνει ενέδρα θανάτου στον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα και τον σκοτώνει. Παράλληλα, η Μυρτάλη αποφασίζει να τα πουλήσει όλα και να φύγει μακριά.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, ο Αλέξης, ετοιμάζεται να βάψει ξανά τα χέρια του αίμα. Στόχος του, αυτή τη φορά, είναι ο Μιχάλης Οικονομέας κι αυτό γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Το γεγονός πως ο εισαγγέλεας, ο οποίος έχει στενή και φιλική σχέση με την Αθηνά, του έχει «τρίξει» πολλές φορές τα δόντια εξοργίζει τον νεαρό.

Έτσι, στο ταραγμένο μυαλό του Αλέξη, ο Μιχάλης γίνεται έμμονη ιδέα και αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Όπως θα δούμε, προκειμένου να καταφέρει τον σκοπό του, φτιάχνει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ αποφασίζει να κρατήσει κρυφές τις προθέσεις του απάτη Μυρτάλη.

gitiselias.png

Μια ημέρα, λοιπόν, τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μιχάλη και όταν εκείνος μπαίνει ανυποψίαστος στο όχημά του γίνεται μία τεράστια έκρηξη και ο εισαγγελέας βρίσκει τραγικό θάνατο. Η είδηση γίνεται γνωστή σε όλη την Αερόπολη και προκαλεί σοκ στα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ο Κουράκος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει αν πρόκειται για ατύχημα ή για δολοφονική επίθεση.

Η Μυρτάλη τα πουλάει όλα! Θέλει να φύγει

Μετά τον θάνατο του εισαγγελέα, η Μυρτάλη ανακαλύπτει ότι πίσω από αυτό το έγκλημα κρύβεται ο Αλέξης και «ξυπνά» απότομα από τον λήθαργο που έχει πέσει, λόγω του έρωτά της για εκείνον και του μίσους που τρέφει για την Αθηνά. Η νεαρή κοπέλα για πρώτη φορά μιλάει στη Μαρίνα για τα αληθινά της αισθήματα και της εξομολογείται το πώς νιώθει το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης μετά τη δολοφονία του Μιχάλη, συνεχίζει τη ζωή του σαν να μη συνέβη τίποτα. Μάλιστα, πιέζει τη σύντροφό του να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν να κάνουν με το νέο εστιατόριο, όμως εκείνη έχει αρχίσει να τον φοβάται.

Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί ότι έχει δεσμό με έναν δολοφόνο και αποφασίζει να απαγκιστρωθεί από τον Αλέξη και όσα την πονάνε στη Μάνη. Έχει την ανάγκη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της. Μάλιστα, πηγαίνει στην Ιουλία και με δάκρυα στα μάτια, της αποκαλύπτει τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της. Συγκεκριμένα, της λέει ότι σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές της στην εταιρεία των Βρεττάκων και να φύγει από τη Μάνη. Η κοπέλα θέλει να πάει στο εξωτερικό και να κάνει μία νέα αρχή μακριά από όλους και όλα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »