Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες συνεχίζονται και οι τηλεθεατές κουράστηκαν να τις ακούν

Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες τόσο της Χάιδως όσο και της Αρετής, συνεχίζονται κανονικά στη σειρά του Mega.
Το τηλεοπτικό κοινό πλέον δεν ξέρει ποια από τις δύο παίρνει την πρωτιά και η αλήθεια είναι ότι κουράστηκαν λίγο να ακούν τα ίδια και τα ίδια.
Όσο ευρηματικές κι αν είναι οι ατάκες – κατάρες που ακούγονται στην αγαπημένη κατά τ΄άλλα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, δεν φτάνει για να είναι και αρεστές στο τηλεοπτικό κοινό που πραγματικά δεν αντέχει άλλο.
Ναι, οκ, το καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές viral στα social media και ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που οι συντελεστές της σειράς επιμένουν να προβάλλουν αυτό το πράγμα όμως, υπάρχει κι ένα όριο.

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, η Αρετή και η Χάιδω αντάλλαξαν για ακόμη μια φορά κατάρες, αποδεικνύοντας πως το μίσος αυτό δε σβήνεται έτσι εύκολα.

Η Αρετή επισκέπτηκε την “συμπεθέρα” της, για να μιλήσουν για τα παιδιά. Ενώ η Χάιδω την υποδέχτηκε με ήρεμο τρόπο και προσπάθησε να την μεταπείσει, ο καβγάς στο τέλος δεν αποφεύχθηκε ανάμεσά τους.
Η πρώτη, δεν ηρέμησε καθόλου, αντιθέτως ξέσπασε με τον χειρότερο τρόπο.
Επιτέθηκε στη Χάιδω, ξεστομίζοντας πολύ άσχημες κατάρες.

«Καταραμένος να είναι ο γιος σου, μακάρι να τον νεκροφιλήσεις», της είπε, με αποτέλεσμα η Χάιδω να γίνει έξαλλη: «Είπα να σε πάρω με το καλό, αλλά είσαι διαβολογυναίκα! Όλες οι κατάρες στο κεφάλι σου να γυρίσουν!».

Δείτε τι γράφτηκε στο Twitter:

Δείτε το απόσπασμα όπως δημοσιεύτηκε στο gossip-tv.gr:

HOTΗ Γη της Ελιάς: Στάθης σε Στέφανο: «Ξεκόλλα πια από τη μάνα σου»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts