Η Γη της Ελιάς: Οι τηλεθεατές ζητούν απεγνωσμένα το τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Στο αποψινό επεισόδιο (17/1) της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, η Μυρτάλη λυγίζει μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει: Η περιουσία της έχει χαθεί και μένουν μόνο δύο επιλογές: Ή θα περάσει στον Ισίδωρο, ή στον Δημοσθένη..

Η πρωταγωνίστρια λυγίζει και ξεσπά σε λυγμούς, μη μπορώντας να πάρει τη σωστή απόφαση. Ο Ισίδωρος θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο της δίνει ένα γερό μάθημα για την αλαζονεία της..

Όταν η Μυρτάλη τηλεφωνεί στον Αλέξη για βοήθεια, ο κόσμος της καταρρέει. Ο Αλέξης της το κλείνει και την παρατά, δείχνοντάς της πως δε θα τρέχει πίσω της για πάντα. Τη συμπεριφορά της ηρωίδας παρακολουθούν οι τηλεθεατές, οι οποίοι σπεύδουν να σχολιάσουν!

Η αρχή του τέλους;
Αρκετοί τηλεθεατές έχουν εκνευριστεί με την ηρωίδα της σειράς. Στο αποψινό επεισόδιο (17/1) στην γη της ελιάς, η Μυρτάλη απέδειξε πως έχει χάσει την μπάλα, τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα επαγγελματικά της…

Μήπως αυτό είναι η αρχή του τέλους; Μήπως η Μυρτάλη έχει φτάσει στα όριά της και η μόνη λύση βρίσκεται στην φυγή; Οι τηλεθεατές ξεσπούν στο Twitter, εκφράζοντας την οργή τους:

Πηγή: diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »