Η Γη της Ελιάς: Καρέ – καρέ το τραγικό τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Απόψε, 19 Μάη είδαμε το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς. Σήμερα γράφτηκε το τραγικό τέλος της Μυρτάλης από τον Αλέξη. Της επιτέθηκε και… στο τέλος έχασε τη ζωή της!

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Θεοδώρα βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη, κι έτσι αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι της Αθηνάς μέχρι να προχωρήσει η εντολή εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο. Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά.

Αυτή τη φορά το «παρών» δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει εντελώς τα λογικά του. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει.

Ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω από το σπίτι της Εύας κι έτσι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι. Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και, μέσα σε απόλυτο, παραλογισμό τη σκοτώνει.

Τις επόμενες μέρες στη Γη της Ελιάς, θα εξελιχθούν άκρως δραματικές σκηνές στην Αρεόπολη μετά τον απροσδόκητο χαμό της Μυρτάλης και όλο το χωριό με πόνο καρδιάς πηγαίνει στο νεκροταφείο για το στερνό αντίο στην άτυχη κοπέλα.

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης βάζει τέλος και στη δική του ζωή, ενώ η Μαργαρίτα, υπό το βάρος των ενοχών, θέλει να φύγει από τη Μάνη.

Δείτε την επίμαχη σκηνή από τη Γη της Ελιάς:

Viral Είδηση: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας και βαρύς θρήνος στην Γη της Ελιάς: «Γέννησα ένα τέρας» – Η επόμενη μέρα μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts