Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας χτυπά ξανά την πόρτα της Μαργαρίτας

Η Γη της Ελιάς: Επιτέλους το μέλλον της Μαργαρίτας φαίνεται πιο λαμπρό, στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Η γυναίκα αυτή, η οποία πέρασε τα πάνδεινα στα χέρια του γιου της, και όχι μόνο, θα καταφέρει να αναπνεύσει ξανά, μετά από καιρό.

Η γυναίκα αυτή, η οποία πέρασε τα πάνδεινα στα χέρια του γιου της, και όχι μόνο, θα καταφέρει να αναπνεύσει ξανά, μετά από καιρό.

Η Μαργαρίτα θα αφοσιωθεί στην ψυχική της ηρεμία, στη δουλειά της, αλλά και στην Θοδώρα, που την βλέπει σαν παιδί της. Θα κοιτάξει πως να βάλει σε τάξη τους ανοιχτούς της λογαριασμούς και πως θα βρει ξανά τις ισορροπίες, βοηθώντας τόσο τον εαυτό της, όσο και τους γύρω της.

Τελευταία spoilers αναφέρουν πως η μοίρα θα της χαμογελάσει, φέρνοντας έναν νέο έρωτα στη ζωή της. Άλλωστε, η Μαργαρίτα, όλες τις φορές που ερωτεύτηκε πραγματικά στη σειρά, δε κατάφερε να ζήσει όμορφα, γιατί ο γιος της έμπαινε πάντοτε εμπόδιο!

Στον τρίτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, δεν αποκλείεται να δούμε την Μαργαρίτα να βρίσκει μια αντρική συντροφιά, η οποία θα γεμίσει με φως και ελπίδα τις μέρες της, στην γη της ελιάς. Η συνέχεια προβλέπεται καθηλωτική.

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts