Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Η Γη της Ελιάς: Οι εμμονές κι οι παραισθήσεις του Αλέξη συνεχίζουν κανονικότατα με τη Μαργαρίτα να ανησυχεί και να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της με κάθε τρόπο.
Η κατάσταση στη Γη της Ελιάς ξεφεύγει όμως όταν ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος ξανά με τη Μυρτάλη.
Ο νεαρός χάνει το μυαλό του βλέποντάς τη, ενώ εκείνη τρομοκρατείται και το βάζει στα πόδια. Εκείνος που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει την ακολουθεί. Η Μυρτάλη προσπαθεί να του ξεφύγει και τα καταφέρνει.

Ο Αλέξης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αντέδρασε έτσι. Ζώντας στον δικό του κόσμο έρχεται κοντά με την Ελένη. Η κοπέλα αποφασίζει να τον εμπιστευτεί και του ανοίγει την καρδιά της. Σε μία στιγμή παραφροσύνης, όμως, ο Αλέξης συγχέει την Ελένη με τη Μυρτάλη και φαντασιώνεται πως και εκείνη έχει αισθήματα γι’ αυτή.

Τότε, προσπαθεί επιθετικά να τη διεκδικήσει με αποτέλεσμα η Ελένη να παθαίνει σοκ. Καταφέρνει να του ξεφύγει και έντρομη τον καταγγέλει για σεξουαλική παρενόχληση τόσο στις Αρχές όσο και στον Σύλλογο Ψυχολόγων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts