Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ερωτεύεται – Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Μπορεί ο Ισίδωρος να έχει ένα σωρό ανοιχτά θέματα να διευθετήσει όμως ο… έρωτας του χτυπά την πόρτα, στην Γη της Ελιάς.

Η Μυρτάλη, ο Μάνος, τα οικογενειακά προβλήματα και η επιχείρηση θα έπρεπε να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Ισίδωρο ο οποίος όμως βρίσκει χρόνο και για τα… αισθηματικά.

Ο Ισίδωρος, ως Δήμαρχος, είναι έτοιμος, πλέον, να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και για αυτό τον λόγο πηγαίνει στο Δημαρχείο. Εκεί, λοιπόν, διορίζεται μια καινούργια γραμματέας, η Αμαλία. Η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία θα υποδυθεί η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, φαίνεται, σε πρώτη φάση, να συνεργάζεται αρμονικά με τον Ισίδωρο ο οποίος δεν θέλει καιμ πολύ για να αρχίσει να την ερωτεύεται.

Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά όσο περνάει ο καιρός, με μεγάλα ερωτήματα όμως να δημιουργούνται. Πρόκειται για έναν αγνό έρωτα, έστω και σε αυτή την ηλικία, ή μήπως η Αμαλία έχει άλλους σκοπούς, στην Γη της Ελιάς;

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε σήμερα για τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς και τον Αντρέα Γεωργίου στο Open Weekend. Δες το βίντεο:

Πηγή: youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική