Η γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παίρνει τη μεγάλη απόφαση με δάκρυα στα μάτια!

Η Γη της Ελιάς: Ένα τεράστιο βήμα ετοιμάζεται να κάνει ο Λυκούργος, στην γη της ελιάς. Ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής παίρνει την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα καθήκοντά του αφήνοντας για λίγο πίσω την “αγροτική” ζωή.

Ο άνθρωπος που μάχεται πάντα για το δίκαιο και το σωστό, αφήνει στην άκρη τους ενδοιασμούς και τους φόβους του, αναλαμβάνοντας ξανά δράση! Ύστερα από τεράστια σκέψη και έντονο προβληματισμό, ο Λυκούργος ανακοινώνει στην Χάιδω πως θα γίνει ξανά δικηγόρος, με τη βούλα.

Αναφέρει στα αγαπημένα του πρόσωπα πως τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει το δικηγορικό του γραφείο στη Μάνη, αναλαμβάνοντας ξανά καθήκοντα δικηγόρου κι επίσημα. Την περίοδο αυτή, ετοιμάζεται να στηρίξει την Μαρίνα στο δικαστήριο, όπως ακριβώς έκανε και με την Μυρτάλη.

Ο Λυκούργος στην γη της ελιάς

Ο Λυκούργος αποφασίζει να ακολουθήσει ξανά την μεγάλη του αγάπη, ανακοινώνοντας πως θα γίνει ξανά δικηγόρος, στην γη της ελιάς. Η χαρά όλων είναι τεράστια. Η Χάιδω συγκινείται και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »