Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Μία ανατροπή που θα ευνοήσει αρκετά τον Φίλιππο Στεφανέα και στην έκβαση της δίκης.
Η μεγάλη ημέρα φτάνει και όλη η Μάνη είναι στο πόδι. Ο Φίλιππος φοράει το κουστούμι του και πηγαίνει στο δικαστήριο, έτοιμος να δεχθεί κάθε απόφαση στη Γη της Ελιάς.
Αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται κοντά του, ενώ στην απέναντι πλευρά είναι οι Καπερνάροι, οι οποίοι ζητούν δικαίωση! Ο Φίλιππος, εξοργισμένος τότε από την βεντέτα, όπλισε και χτύπησε σοβαρά τον Στέφανο Καπερνάρο. Εκείνος, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Φίλιππος παραδέχεται το λάθος του και ζητά συγχώρεση. Μάρτυρες υπεράσπισης είναι ο Ιάκωβος, η Μαργαρίτα, αλλά και ο Μάνος! Ο Μάνος δέχεται να καταθέσει στη δίκη, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή, στην γη της ελιάς.

Ο ίδιος αναφέρει πόσο καλό παιδί είναι ο Φίλιππος, πόσο σωστός επαγγελματίας και πόσο ήρεμος άνθρωπος. Τονίζει πως δε θα έκανε κακό σε κανέναν και πως το περιστατικό εκείνο έγινε εν βρασμώ.

Ο Μάνος καταθέτει στη δίκη και ο Φίλιππος του είναι ευγνώμων, στην γη της ελιάς. Σειρά παίρνουν η Μαργαρίτα και ο Ιάκωβος, οι οποίοι στηρίζουν με τα επιχειρήματά τους τον νεαρό. Η Χάιδω μένει αμίλητη και ελπίζει να δοθεί ένα αίσιο τέλος στον εφιάλτη που έχτισε η ίδια, μόνη της, με τα χέρια της.

Θα καταφέρουν οι ένορκοι να πειστούν από τους μάρτυρες, αλλά και από τον κατηγορούμενο; Ο Μάνος ρίχνει φως στη δίκη του Φίλιππου κι όλα αλλάζουν…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9475 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr