Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε σοκ – Η Μαρίνα καταρρέει μέσα στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα οδηγείται στη φυλακή, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο Ανέστης φρόντισε για ακόμη μια φορά να την βγάλει εκτός εαυτού, να την οδηγήσει στα όριά της.
Ο Ανέστης θα πληρώσει με τα λεφτά που θα του δανείσει ο Μάνος δύο άντρες, με σκοπό να “τιμωρήσουν” την Μαρίνα. Μετά από το περιστατικό με την πέτρα στο κεφάλι και την μαρτυρία της Ευτυχίας στην Ελένη, τίποτα δεν είναι το ίδιο στη Γη της Ελιάς.
Η Ελένη χωρίζει τον Ανέστη, με αποτέλεσμα εκείνος να θεωρεί πως για όλα φταίει η Μαρίνα! Για να την εκδικηθεί, δίνει εντολή θανάτου στα δύο του τσιράκια. Αυτοί επιτίθενται στην ηρωίδα στη μέση του δρόμου, σκορπίζοντας τον τρόμο.

HOT NEWS: “Πέθανε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η αναφορά της Καινούργιου στη μακάβρια είδηση

Η Μαρίνα, προκειμένου να αμυνθεί, θα αρπάξει το όπλο που θα βρει μπροστά της, με αποτέλεσμα να σκοτώνει τον έναν από τους δύο βιαστές. Ο πανικός θα είναι τεράστιος. Ο ένας πέφτει νεκρός στο έδαφος, ενώ ο άλλος τρέπεται σε φυγή.

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα δολοφονεί τον βιαστή της

Ο Κουράκος αναγκάζεται να συλλάβει την Μαρίνα, με συνέπεια εκείνη να καταρρέει μέσα στη φυλακή. Όλοι πιστεύουν πως αυτό το φονικό έγινε από άμυνα, επομένως τα ελαφρυντικά της είναι πολλά…

Η Μαρίνα υποφέρει, πονάει μέσα της, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Ο Μάνος μαθαίνει τα νέα και τρέχει στο πλευρό της, παρόλο που η σχέση τους περνάει κρίση. Την αγκαλιάζει σφιχτά, της υπόσχεται πως όλα θα πάνε καλά. Οι σκηνές που ακολουθούν, προβλέπονται σπαρακτικές…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9914 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr